Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă își mai dorește copii!

anca-serea-este-insarcinata
anca-serea-este-insarcinata

Anca Serea este însărcinată? Frumoasa brunetă are deja șase copii, împreună cu Adi Sînă, și a mărturisit că își dorește încă unul.

Anca Serea este însărcinată? Fosta prezentatoare TV are aproape patruzeci de ani și șase copii și, cu toate acestea, este una dintre cele mai frumoase și senzuale vedete din showbiz-ul autohton. Soția lui Adi Sînă a declarat în nenumărate rânduri că adoră să fie mămică, fapt ce o determină să își dorească și un al șaptelea copil, iar dacă ne luam după indiciile oferite de Anca Serea în mediul online, este foarte probabil ca bruneta să fie însărcinată din nou!

Citeste si: Anca Serea și Adi Sînă au probleme în paradis? „Căsnicia este grea...”

anca-serea-este-insarcinata
anca-serea-este-insarcinata

Anca Serea este însărcinată? Detaliile de pe rețelele de socializare au dat-o de gol!

Foarte multe persoane sunt de părere că Anca Serea, alături de soțul său, Adi Sînă, se pregătește să devină mămică pentru a șaptea oară. Frumoasa fostă prezentatoare TV a postat câteva imagini pe rețelele de socializare care ne determină să credem că aceasta este însărcinată, pentru că în fotografiile din ultima perioadă se chinuie din răsputeri să își

ascundă burtica.

În mai toate pozele postate pe Instagram, Anca Serea își acoperă zona abdominală cu un obiect, sau realizează fotografiile din diverse unghiuri, care să nu îi prindă, însă, și eventuala burtică de gravidă. Totodată, stilul vestimentar al brunetei s-a schimbat în ultima perioadă, pentru că soția lui Adi Sînă poartă tot mai des haine vaporoase, care să nu scoată în evidență pântecul.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

anca-serea-este-insarcinata
anca-serea-este-insarcinata

Citeste si: Lidia Buble și Adrian Sînă? Anca Serea, pusă în gardă. Abia acum s-a aflat

Totodată, o altă postare suspectă și-a făcut apariția pe contul brunetei. În dreptul unei fotografii care o ilustrează pe Anca Serea îmbrăcată într-o rochie lungă și largă, dar în care putem zări un început de burtică, fosta prezentatoare TV, mamă a șase copii, a descris optimismul pe care l-a resemțit în ultimele câteva săptămâni, fapt ce poate indica stări de optimism, provenite dintr-o sarcină.

„Buna dimineata! Viata este atat de magica si de colorata, incat este pacat sa nu ii savuram paleta de culori ori de cate ori putem. Imi place sa cred ca nuantele de albastru reflecta clipele de libertate si relaxare, in cele de galben se regasesc clipele de bucurie intense, iar in cele de rosu clipele de iubire, de pasiune. Albul ascunde puritate, iar verdele prospetime, natura.

Citește și: Ștefania a fost eliminată din „Casa iubirii”! Tânăra a izbucnit în lacrimi: „În sfârșit o să fiu alături de Cosmin”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Va invit sa cautati si voi alte nuante din vietile voastre si sa le atribuiti semnifactia pe care o simtiti. Va asigur insa ca totul este ca o paleta imensa a unui pictor maestru, expert in imbinarea perfecta a tuturor culorilor, astfel incat rezultatul este de o armonie sublima.

Iar tabloul final isi schimba compozitia de la o zi la alta, incat intotdeauna va arata altfel, dar mereu la fel de frumos.

Va propun sa priviti cel putin in fiecare dimineata aceasta alegorie divina si sa savurati din plin fiecare pata de culoare. Caci merita sa ne bucurăm de viata din plin!”

Citeste si: Anca Serea a spus adevărul după ce a fost întrebată de zeci de ori dacă este sectantă: „Am răspuns deja că sunt de religie...”



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Ramona și Gabriel, ipostaze romantice în afara emisiunii! Să fie oare cel mai nou cuplu?

IMAGINE RARĂ cu fiul Vicăi Blochina și al lui Victor Pițurcă! Edan s-a transformat într-un tânăr chipeș!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Selly, mesaj cu subînțeles după scandalul de la SAGA FESTIVAL 2024: "Am un anunț foarte, foarte important"

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Primele imagini de la date-ul lui Antoni și al Rebeccăi! Înțelegerea celor doi concurenți care le marchează relația: „Testul final...”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies