Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”

Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”
Anca Serea și Adi Sînă așteaptă cu sufletul la gură! Zi importantă pentru celebrul cuplu: „Emoții mari”

Anca Serea și Adi Sînă vor deveni părinți pentru a șasea oară și așteaptă momentul cu sufletul la gură. Azi a fost o zi importantă pentru celebrul cuplu.

Anca Serea și Adi Sînă vor deveni părinți pentru a șasea oară. Bebelușul pe care îl așteaptă este o fetiță, iar numele ei va fi, cel mai probabil, Leeah.

Vestea că Anca Serea va aduce pe lume al șaselea copil al familiei a luat mulți oameni prin surprindere, deși ea declarase în trecut că ea și Adi Sână își doreau să devină părinți din nou.

„O familie numeroasă este tot ceea ce mi-am dorit încă de când eram copilă. Ei sunt cea mai mare împlinire și bogăție spirituală, mă simt nemuritoare datorită lor și nimic în această călătorie nu se compară cu legătura între prunc și mamă”, a spus Anca Serea.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cătălin Cazacu a aflat că fiul lui de 9 ani are iubită! "Deschid Instagramul, văd o poză cu el și o fetiță..."- Continuarea e super tare

Citeste si: ULTIMA ORĂ! Adelina Pestrițu s-a căsătorit AZI! Avem imagini si informații-bombă de la fața locului. Frumoasa brunetă a devenit doamna Șteblea| VIDEO EXCLUSIV

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a stârnit râsete! Ce a făcut concurenta i-a speriat, dar și amuzat pe toți! ”Lasă, că-ți face bine la față!”

Zi importantă pentru Anca Serea și Adi Sînă

Anca Serea și Adi Sînă au fost astăzi la spital, acolo unde au anunțat că au fost la ultima ecografie. „Emoții mari înainte de ultima ecografie a bebelinei mult-așteptate! Totul este bine, micuța e în grafic 🙂. ❤️”, a scris frumoasa viitoare mămică pe pagina ei de Instagram.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Lili Sandu, primele declarații despre nunta cu Silviu: „Mi-aș dori să fie undeva pe plajă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies