Anca si Alex, fosti concurenti de la Exatlon, au vorbit despre eliminarea Marianei din competitie! Ce a afectat-o cel mai mult pe Razboinica

Anca si Alex, fosti concurenti de la Exatlon, au vorbit despre eliminarea Marianei din competitie! Ce a afectat-o cel mai mult pe Razboinica
Anca si Alex, fosti concurenti de la Exatlon, au vorbit despre eliminarea Marianei din competitie! Ce a afectat-o cel mai mult pe Razboinica

Mariana a fost eliminata, in aceasta seara, din competitia Exatlon, iar Anca si Alex, fosti concurenti din echipa Razboinicilor, au venit in platoul emisiunii Wowbiz si au vorbit despre acest subiect.

Cei doi sustin ca Mariana a obtinut putine puncte in ultima perioada, ajungand astfel sa fie eliminata, din cauza Alinei.

"Mi-as fi dorit din tot sufletul sa ramana, dar este o competitie si va merge mai departe. Am venit aici doar sa ofer si sa ajut, nu sa-mi fac reclama. Au pierdut un om bun care rezista la stres. Probabil si-a pierdut increderea si si-a dorit sa plece.

Seful de atletism mi-a dat un cadou pentru ea si mi-a propus ca o sa o sustina din toate punctele de vedere. Cred ca ii pare rau ca a parasit competitia", a declarat George Timpuriu, prietenul Marianei.

"Eu cred ca a fost foarte afectata de tradarea Alinei. Ea era acolo pentru ea mereu si dintr-odata cand nu a mai adus puncte a dat-o la o parte intr-un mod foarte vizibil.

Plus ca a folosit-o foarte mult, a forjat-o. Nu inteleg de ce a plans Alina pentru ca urma sa o nominalizeze pe Mariana. Antrenorul ei a spus ca Mariana avea cele mai multe puncte de la inceputul competitiei pana acum. Foarte urat ce au facut. Au dat-o la o parte foarte urat toti. Voia sa scape de Mariana", a spus Anca.

"Asa este, sunt de acord cu Anca.

Mi=as fi dorit sa ramana in competitie, dar n-a avut nicio sansa fiind nominalizata alaturi de Stefan si Alex. Ea crede mult in prietenie, Alina isi joaca rolul foarte bine, ea chiar vrea sa castige competitia", a declarat Alex.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Exatlon 21 martie. Alex l-a facut praf pe Ionut: "Sportiv de carton, om fara caracter" Jaguarul s-a enervat si a dat din casa detalii nestiute

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies