Anca Țurcașiu a avut mari probleme la naștere! „Au crezut că am murit!” Dezvăluiri cutremurătoare

anca-turcasiu-probleme-la-nastere
anca-turcasiu-probleme-la-nastere

Anca Țurcașiu a avut mari probleme la naștere! Faimoasa vedetă s-a născut înainte de termen, iar medicii îi dădeau șanse de supraviețuire foarte mici.

Anca Țurcașiu a avut mari probleme la naștere! Vedeta este, fără doar și poate, una dintre cele mai frumoase femei din România, dar și una dintre cele mai talentate actrițe și cântărețe. Talentul cu care aceasta s-a născut a venit cu un preț: problemele pe care Anca Țurcașiu le-a întâmpinat la naștere.

Citeste si: La ce o supunea Cristian Georgescu pe Anca Țurcașiu: „Nu era niciun secret...”

anca-turcasiu-probleme-la-nastere
anca-turcasiu-probleme-la-nastere

Este o personalitate extrem de apreciată, pentru că mereu s-a axat pe aspectele pozitive ale existenței și, de-a lungul vieții sale, Anca Țurcașiu a reușit să bucure oameni de toate vârstele, în ciuda problemelor pe care le-a avut în viața personală. Din păcate, situația nu a fost mereu roz în viața artistei, pentru că nou-născut fiind, Anca Țurcașiu a fost declarată moartă.

Anca Țurcașiu a avut mari probleme la naștere! Doctorii au declarat-o moartă!

Anca Țurcașiu s-a născut înainte de termen, după ce mama sa a ajuns de urgență la spital, din cauza unor complicații în sarcină. Potrivit ziare.com, Anca Țurcașiu a avut probleme mari la naștere, iar mama acesteia i-a povestit cum medicii nu îi dădeau semne de supraviețuire, declarând-o chiar decedată în primele momente.

“Moare și mama, și copilul daca nu se acționează urgent. Copilul a murit, niciun fel de semn vital.

Salvați mama!” a spus Anca, rememorând poveștile mamei sale, despre acest eveniment tragic.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

anca-turcasiu-probleme-la-nastere
anca-turcasiu-probleme-la-nastere

Citeste si: Anca Țucașiu, dezvăluiri șocante! ”Am suferit, mergeam pe stradă și plângeam. Mi se părea nedrept”! Cântăreața a spus totul despre iubirea vieții ei, Gheorghe Gheorghiu

Mai mult decât atât, Anca Țurcașiu, mamă la rândul ei, a povestit cum specialiștii din sala de nașteri erau preocupați de mama sa și de hemoragia pe care aceasta a suferit-o la naștere, în timp ce nou născutul era transportat către locul în care erau puși copiii care nu au supraviețuit, sau care s-au născut fără suflare.

“Întotdeauna am avut o relaţie specială cu Dumnezeu pentru că, pe timpul sarcinii, mama mea se ruga la statuia Sfântului Anton din Catredala Sfântului Iosif.

Noi suntem ortodocşi, dar pentru că ea lucra vizavi de Spitalul Stundenţesc şi era aproape de Catredală, mergea acolo, la catolici, şi se ruga în fiecare marţi. Mi-a transmis şi mie, cu timpul, această linişte pe care ţi-o dă locul acela special.

Am început să mă duc acolo de copil. Eu sunt născută la 7 luni, cu un kilogram şi nouă sute de grame, cu probleme. Au crezut că am murit la naştere.

În drum spre vestita găleată am ţipat.

Citește și: Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii"| Foto- kanald.ro

Citește și: Medicul acuzat că a amenințat un șofer, în trafic, face primele declarații. "M-am simțit amenințat. Regret enorm" Cum s-a petrecut, de fapt, incidentul- stirilekanald.ro

anca-turcasiu-probleme-la-nastere
anca-turcasiu-probleme-la-nastere

Şi asta mă face să fiu determinată, să mă gândesc că totuşi cineva acolo acolo Sus m-a iubit, m-a lăsat să trăiesc şi chiar să fac ceva, să las în urma mea ceva. Iar locul acela este al sufletului meu. Nu mă duc la nicio altă biserică. Mai intru la Elefterie, pentru că am un părinte cu care mă mai sfătuiesc. La Catedrala Sfântul Iosif nu vorbesc cu nimeni de acolo, doar cu Cel de Sus.

 De câte ori am ocazia, în cursul săptămânii mă duc, marţea, nu contează ora, nu contează dimineaţa, seara, stau la slujbe împreună cu toţi catolicii. Este o pace cu care pleci, de nepovestit în cuvinte,” a dezvăluit Anca Țurcașiu, pentru revista Taifasuri.

Citeste si: Cristian Țânțăreanu, primele declarații despre divorțul Ancăi Țurcașiu: „Nu e un capăt de lume”



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Irina Deaconescu este însărcinată! Vloggerița și fotbalistul Cristi Manea vor deveni părinți!

Pictorial de SENZAȚIE! Andreea Sasu a renunțat la haine și a pozat PROVOCATOR, în ultima lună de sarcină

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Ea este tânăra de 25 de ani care a murit după ce a căzut în gol cu liftul: ”Absurd, nu trebuia să fie așa”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ștefan și Catinca s-au despărțit: "S-a terminat!" Ce mesaje au transmis foștii concurenți din "Casa iubirii" | Foto

Vaticanul a dezvăluit abia acum adevărul. "Fecioara Maria care plânge" din Trevignano, un fals?


Cookies