Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram! Ce se întâmplă cu cele două concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram
Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram

Raluca Dumitru a venit în platoul emisiunii de curând, dar știe cum se desfășoară totul pentru că a urmărit show-ul încă de la început.

Au trecut doar două săptămâni de la venirea Ralucăi Dumitru în show-ul de modă de la Kanal D și deja se văd rezultate bune în ceea ce o privește. Pe lângă faptul că a reușit să-i impresioneze pe cei trei jurați cu alegerile vestimentare pe care le-a făcut, Raluca a stat departe și de replicile acide dintre concurente. Mai mult decât atât, pentru a stabili clar încă de la început că nu își dorește să aibă parte de tensiuni în competiție, bruneta a vorbit în fața tuturor despre fiecare colegă în parte. 

Citeste si: Larisa Udilă, primul comentariu despre Gabriela Prisăcariu după ce a născut: „Să-și fie rușine...”

Anda Adam a blocat contul Ralucăi Dumitru de Instagram

După ce și-a spus părerile despre fetele din competiție, Raluca Dumitru a ajuns și la Anda Adam despre care mărturisește că nu o mai găsește pe Instagram, asta pentru că solista ar fi blocat-o.

Vedeta își apreciază foarte mult colegele, chiar și pe Anda Adam, însă nu a vrut să ofere mai multe detalii despre ceea ce s-ar fi putut întâmpla între ele.

„Toate fetele sunt ok, dar sunt mai apropiată de Mădălina Pamfile, că o cunosc de foarte mult timp.  Viviana Sposub îmi place foarte mult de ea, este o fată foarte mișto.  Și de Anda Adam, dar văd că sunt blocată pe Instagram de Anda”, a spus noua concurentă.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram
Anda Adam a blocat-o pe Raluca Dumitru pe Instagram[Sursa foto: Captură KANAL D]

„Îmi place foarte mult de ea, este creativă și inventivă și își merită locul în această competiție”, a spus Raluca Dumitru despre Ruxi. Cât despre Sensy, bruneta a adăugat că este „o fată foarte mișto, cu bun simț”. 

Citeste si: Otniela a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme personale! Cine a venit în locul acesteia

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Raluca Dumitru, despre participarea sa la „Bravo, ai stil! Celebrities”

Bruneta a intrat în competiție pentru a-și îmbunătăți stilul vestimentar, dar și pentru a câștiga titlul de cea mai stilată femeie din România. Plină de viață și foarte ambițioasă, Raluca Dumitru va lupta cu toate forțele pentru a ajunge în marea finală și pentru a-i convige pe cei de acasă să o voteze.

„Pentru mine, „Bravo, ai stil!” este o competiție în care mi-am dorit să particip în primul rând pentru că este despre fashion, ceea ce mie îmi place enorm.

Mereu am fost pasionată de modă și mereu le-am ajutat pe prietenele mele să se îmbrace. Sunt pregătită din toate punctele de vedere pentru această competiție, mă consider o concurentă cu un potențial mare, sigură pe mine, ambițioasă, puternică și mă văd în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”. Îmi doresc să învăț foarte multe despre fashion și stil din această experiență”, a spus Raluca Dumitru.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Mona de la Puterea dragostei, noi dezvăluiri despre despărțirea de Cristian Jitaru: „I-am zis că mi-e dor de el...”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies