Anda Adam a facut furori la un concert! Cantareata a revenit in forta dupa competitia Exatlon! Foto!

Anda Adam a facut furori la un concert! Cantareata a revenit in forta dupa competitia Exatlon! Foto!
Anda Adam a facut furori la un concert! Cantareata a revenit in forta dupa competitia Exatlon! Foto!

Anda Adam a facut furori recent la un concert dintr-un club din strainatate unde a imbracat o tinuta extravaganta.

Anda Adam a revenit in forta pe scena, langa fanii ei, dupa competitia Exatlon! Cantareata a facut furori pe scena unui club din strainatate.

Anda Adam a parasit competitia Exatlon in urma cu aproximativ doua luni cand a revenit in tara dupa ce se accidentase la un genunchi. La doar doua zile de cand a aterizat in Romania, cantareata s-a si operat la picior si, timp de cateva saptamani, a avut nevoie de recuperare.

Cel maid or i-a fost se pare de intalnirile cu fanii ei, din concerte.

In urma cu cateva saptamani, Anda Adam a facut furori intr-un club din strainatate unde a sustinut un concert. Artista a imbracat o tinuta rosie pe care a asortat-o cu o pereche de incaltaminte joasa probabil ca sa poata dansa si sa nu-si forteze, pe tocuri, piciorul operat. Fanii s-au ingramadit langa scena ca sa fie cat mai aproape de ea, i-au facut sute de poze, au primit autografe si au aplaudat-o minute in sir.



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Anda Adam e lovita de inspiratie la mii de metri altitudine!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies