Anda Adam a iesit din operatie! Interventia chirurgicala la genunchi a durat 3 ore si jumatate - Cum se simte artista

Anda Adam a iesit din operatie! Interventia chirurgicala la genunchi a durat 3 ore si jumatate - Cum se simte artista
Anda Adam a iesit din operatie! Interventia chirurgicala la genunchi a durat 3 ore si jumatate - Cum se simte artista

Anda Adam s-a aflat 3 ore si jumatate in sala de operatii. Artista a fost diagnosticata cu ruptura acuta de ligamente, dupa accidentarea suferita la Exatlon, iar medicii au decis sa o opereze de urgenta. Iata cum arata piciorul ei!

 

Zi grea, astazi, pentru Anda Adam si familia sa. La o saptamana de cand s-a intors din Republica Dominicana, de la Exatlon, in scaun cu rotite si mergand ajutata de carje, artista a intrat pe mana chirurgilor ortopezi si a fost supusa unei interventii extrem de delicate.

Desi medicii anuntasera initial ca operatia va dura o ora si jumatate, iata ca interventia de la genunchi s-a prelungit cu 2 ore fata de timpul estimat.

Pentru a afla informatii despre starea artistei Anda Adam, WOWBiz .ro l-a contactat pe Sorin Andrei, sotul artistei. Acesta se afla la spital, langa ea si a primit de curand vesti din blocul operator.

 

 

Ultima ora! Informatii despre starea artistei Anda Adam. Ce spune sotul Andei Adam despre operatie

“Astept de 3 ore si jumatate.

Acum am reusit sa vorbesc cu doctorul ei care mi-a spus ca totul este in regula. In mod normal operatia dureaza o ora si jumatate, dar s-a prelungit cu restul, anestezia si pregatirea post-operatorie. Astept sa intru la ea, sa o vad”, a declarat Sorin Andrei in exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Ultima ora! Informatii despre starea artistei Anda Adam.  Cat va dura recuperarea Andei Adam si ce presupune ea

 

 

Sotul Andei Adam stie ca operatia in sine este doar inceputul perioadei grele care va urma. “O sa stea internata 2-3 zile si abia dupa aceea se va externa. Apoi, va incepe perioada recuperarii, alta etapa obligatorie. O perioada va merge ajutata de carje. Evelin a ramas acasa, nu aveam voie sa o aduc astazi aici. Ne descurcam, o sa fie bine!”, a declarat Sorin Andrei pentru WOWbiz.ro.

Anda Adam s-a accidentat la Exatlon Romania, dupa o luna petrecuta in cantonament, dupa ce a alunecat cand a vrut sa se urce pe un postament si din cauza miscarii gresite i-a sarit rotula. In ciuda eforturilor, artista nu a mai putut continua concursul si a fost votata de telespectatori sa se intorca acasa. Ieri, vedeta a postat un mesaj pe pagina sa de socializare, anuntandu-si fanii ca se va opera.

Mesajul transmis de Anda Adam la iesirea din operatie!

"A trecut momentul dificil, operatia a fost cu succes si iata-ma din nou cu zambetul pe buze...Va imbratisez pe toti si va multumesc pentru toate mesajele de incurajare!!! 

Iar voi dormi la noapte fara Evelin!", a scris Anda Adam. 

 

 

 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Giani Kirita o acuza pe Anca Surdu de esecul echipei: "Din cauza perversitatii am ajuns unde am ajuns". Vezi momentul incredibil de la Exatlon

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies