Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!

 Anda Adam a
Anda Adam a "rupt" internetul în două după ce s-a pozat într-un costum de baie neobișnuit. Bărbații i-au dat like, femeile au criticat-o!

Anda Adam, fire sportivă, se poate lăuda cu constituție de atletă și o musculatură mai mult decât fermă.

Anda Adam, fire sportivă, se poate lăuda cu constituție de atletă și o musculatură mai mult decât fermă. Artista are toate motivele să-și unduie trupul de amazoană în ținute de vară minuscule, însă chiar și așa, uneori, acest lucru îi aduce și critici.
Așa s-a întâmplat și după ce Anda Adam s-a pozat într-un costum de baie care i-a pus în valoare formele voluptoase foarte tare, iar unii utilizatori mai pudibonzi nu au reacționat prea bine la vederea imaginii.

În timp ce unii i-au criticat costumul de baie care ar dezvălui prea mult, alții au făcut remarci asupra constituției sale fizice.

Citeste si: Anda Adam, dezvăluiri din intimitate! Fosta concurentă de la Exatlon a vorbit despre relaţia cu soţul ei 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si:  Bianca Drăgușanu s-a căsătorit cu Alex Bodi fără să spună familiei. A anunțat abia apoi: "Mamă, să știi că m-am măritat"

 

 

"Pentru viitor, costumul probabil va avea șireturile slipului de 1,5m pentru a se putea prinde la urechi...", "Urât slip!"

Fanii care o urmăresc de ani buni i-au luat imediat apărarea!

Vouă cum vi se pare că arată Anda Adam? Lasă și tu un comentariu în postarea de pe Facebook cu părerea ta!



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Cum reușește Lora să se mențină în formă? Artista le sfătuiește pe femei să se iubească așa cum sunt: „Încerc să evit zahărul. Compensez cu legume și cu apă.”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies