Anda Adam a slăbit 12 kilograme! Vedeta a dezvăluit secretul siluetei ei!

Anda Adam a slăbit
Anda Adam a slăbit 12 kilograme

Frumoasa vedetă a reușit să ajungă la greutatea din adolescență. Cum arată acum fosta concurentă de la Exatlon.

După ce a slăbit mai bine de 12 kilograme și a devenit extrem de mândră de noile sale forme, Anda Adam a recunoscut cum a reușit să scape de kilogramele în plus.

Fosta concurentă de la Exatlon este foarte mândră de modul în care arată acum și a dezvăluit cum a reușit să slăbească extrem de repede.

Pe lângă sport, Anda Adam a ținut și o dietă, la recomandarea unei prietene.

Vedeta a aflat că poate consuma aproape orice, însă secretil este să nu consume sare și zahăr, deoarece fiecare aliment conține deja cantitatea de sare necesară organismului.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dietă interesantă, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o lună, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr”, a spus Anda Adam.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Însă fanii nu au fost prea încântați de noile apariții ale fostei concurente de la Exatlon România și au comentat pe paginile se socializare ale vedetei:

„Ai slabit ca un caine/ Ai slabit mult. Sincer, nu prea iti sta bine asa slaba/ Buna erai inainte, acum esti slaba! Arăți rau/ Urâtă femeie🙈🙈/ Ce ai patit?”, au fost doar câteva dintre reacțiile negative ale celor din mediul online.

Anda Adam, dezvăluiri despre divorț

Zilele trecute, Anda Adam a vorbit despre relația cu soțul său, după ce s-a speculat că sunt la un pas de divorț.

Anda Adam a slăbit
Anda Adam a slăbit 12 kilograme[Sursa foto: Facebook]

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor.

Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit. Iar asta se aplică viceversa.

 

Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv.

De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită. Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru Viva.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Anda Adam este în doliu! Vedeta suferă enorm după pierderea unei persoane extrem de dragi

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies