Anda Adam a slabit la Exatlon. Reactia sotului ei cand a vazut-o spune tot. "Anda a mea a intrat la apa"

Anda Adam a slabit la Exatlon. Reactia sotului ei cand a vazut-o spune tot.
Anda Adam a slabit la Exatlon. Reactia sotului ei cand a vazut-o spune tot. "Anda a mea a intrat la apa"

Indragita solista Anda Adam, proaspat eliminata de la Exatlon, este o femeie care nu ar putea sa traiasca fara sport si fara o alimentatie care merge mana in mana cu efortul fizic.

Frumoasa Anda Adam s-a intors, accidentata de la Exatlon, dar dupa cum chiar ea a declarat, o parte din sufletul ei a ramas alaturi de colegi, in Republica Dominicana.

Inainte de partida de fotbal care i-a curmat posibilitatea de a mai aduce puncte echipei ei, frumoasa blonda era una dintre cele mai bune concurente.

Ambitioasa si muncitoare, artista este, cu siguranta, o mare pierdere pentru "Faimosii" ramasi in joc.

Ei bine, la intoarcerea protagonistei noastre pe pamant romanesc, sotul ei, Andrei Nicolescu, a spus, cu zambetul pe buze, dar nu in gluma, ca jumatatea lui a slabit.

"Anda a mea a intrat la apa", a declarat barbatul. Si noi tindem sa-i dam dreptate, caci din ultimele poze cu vedeta, realizate in Dominicana, se observa ca aceasta a dat cateva kilograme jos, lucru care n-ar trebui sa mire pe nimeni luand in calcul efortul fizic depus, antrenamentele grele si alimentatia de acolo.

Ce spune Anda Adam despre greutatea ei?

“Nu intotdeauna ce vezi pe cantar este ok cu ce se intampla vizual. Important este sa ajungi in forma in care sa arati bine pentru inaltimea si conformatia ta. Niciodata nu am fost adepta kilogramelor. Au mai fost publicatii care aveau rubrica cu masuratul si cu cantarul.

Eu pot sa am mai multe kilograme, dar avand masa musculara… ea intotdeauna este mai grea. Nu poti sa ma compari pe mine cu o alta fata care n-a facut sport in viata ei si se pune pe acelasi cantar, ea are 52 de kilograme, eu am 58, aratam la fel, dar eu am cu 6 kilograme mai mult. Da, doar ca eu am masa musculara. Pentru mine cantarul n-a fost niciodata relevant.
Nu ma intereseaza cate kilograme am pe cantar, ci doar asa ca sa-mi mentin o medie sa-mi dau eu seama cam care e greutatea mea medie si ideala. Oricum greutatea mea medie este undeva la 56 de kilograme. E foarte important cum arati”



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Lacrimi amare si acuzatii grave dupa plecarea Andei Adam! Andrei Stoica: "Grea dimineata asta, ne-am trezit fara Anda. Anca de la Razboinici este vinovata"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Tülin Ece, actrița care dă viață personajului Güneş în serialul „Tablou de familie”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum a strălucit anul trecut celebra actriță în rochia de mireasă

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies