Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină

Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină
Anda Adam a vorbit despre a doua sarcină

Anda Adam este mămica unei fetiţe şi, recent, s-a speculat că ar fi iar gravidă.

Fosta Faimoasă de la Exatlon a pus capăt zvonurilor spunând că ea şi soţul ei, Sorin Andrei, îşi doresc mult al doilea copil, însă deocamdată nu se pune problema să fie gravidă.

Anda Adam a ţinut să precizeze că atunci când va fi cazul, va ieşi public şi va anunţa că aşteaptă al doilea copil, un frăţior sau o surioară pentru micuţa Evelin.

"Noi ne dorim foarte tare încă un copil. Nu sunt însărcinată, dar ne dorim încă un copil. Când o să fiu însărcinată, o să vin şi o să vă spun „Sunt însărcinată!” şi o să fiu foarte fericită că sunt însărcinată. Deocamdată nu sunt, deocamdată sunt pe dietă pentru că vreau să-mi permit să mânânc de sărbători un cozonac, o sărmăluţă.

Şi la prima sarcină, asta am făcut înainte.

Eu în sarcină am luat nouă kilograme, din care copilul a avut trei. Nu am stabilit când vrem să facem un copil. Ne comportăm normal şi dacă se întâmplă pur şi simplu, cu siguranţă o să fie binevenit pentru că ne mai dorim încă un copil, dar nu ne-am făcut niciun plan”, a declarat Anda Adam într-o emisiune. 

Cine este soţul Andei Adam

Anda Adam s-a casatorit in vara anului 2015, la nici un an de cand l-a cunoscut pe sotul ei.

Cine este barbatul cu care s-a maritat Anda Adam?

Anda Adam este maritata din iunie 2015 cu Sorin Andrei Nicolescu, un barbat cu cinci ani mai tanar decat cantareata care a participat la Exatlon Romania si a facut parte din tabara Faimosilor. Anda Adam a fost ceruta in casatorie de Sorin Andrei Nicolescu dupa numai o luna de cand s-au cunoscut si la nici un an de cand au inceput sa formeze un cuplu au facut si nunta.

Petrecerea de nunta a Andei Adam cu Sorin Andrei a avut loc in luna iunie a anului 2015, la Snagov, pe malul lacului.
 



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

TRAGEDIE MARE. Un avion s-a prăbuşit, nu există supravieţuitori

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies