Anda Adam, adevăratul motiv pentru care a părăsit „Bravo, ai stil! Celebrities”. Vedeta a izbucnit în lacrimi: „Familia mea și sănătatea...”

Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities
Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities"

Celebra artistă a decis să părăsească emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme personale!

În tot parcursul său la „Bravo, ai stil! Celebrities”, Anda Adam a reușit să intre la inimile telespectatorilor, astfel că mai mereu s-a poziționat pe primele locuri în rândul celor mai votate concurente. Ambițioasă și foarte curajoasă, vedeta ar fi putut să pună mână pe marele premiu, dar și pe titlul de cea mai stilată femeie din România, însă destinul a avut alte planuri pentru ea. În ultima gală a emisiunii, Anda Adam a mărturisit în fața tuturor că a venit timpul să se retragă, asta din cauza unor probleme personale. 

Citeste si: Jador se întoarce la Puterea dragostei? Artistul vrea să facă o nouă cucerire: „Să o iau pe fata aia frumoasă”

Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities"
Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam părăsește competiția cu ochii în lacrimi!

Cum și-a obișnuit publicul, blondina sexy a defilat în fața juraților cu o atitudine excepțională, cu toate că a fost nevoită să ia o hotărâre care a întristat-o destul de mult.

Anda Adam a declarat că păsăsește emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” din cauza unor probleme personale. Este vorba despre un membru al familiei ei care se confruntă cu anumite probleme de sănătate.

„M-am simțit foarte bine alături de voi și de tine Ilinca și de voi, dragi jurați, dar este momentul să mă retrag din această competiție din cauza unor probleme personale care necesită deplasarea  mea în străinătate cu un membru al familiei, așa că o să mă uit cu mare drag și cu plăcere la voi în fiecare seară.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

A fost o plăcere pentru mine să împart acest platou cu voi toți.

Vă doresc sărbători fericite și sper ca într-un final cei pe care îi iubesc să fie sănătoși și totul să se termine cu bine. Am ales să mă retrag din această competiție pentru că familia mea și sănătatea este mai importantă decât orice.

Sper că cei de acasă mă vor înțelege și vor fi alături de mine, așa cum au fost de 22 de ani", a declarat Anda Adam, în platoul „Bravo, ai stil! Celebrities".

Citeste si: Emilia Mușală și Silviu Andrei s-au despărțit! Artista se iubește acum cu un afacerist spaniol: „Suntem pe aceeași lungime de undă”

Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities"
Anda Adam s-a retras de la „Bravo, ai stil! Celebrities"[Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Anda Adam, despre mama ei: „Va trece printr-o intervenție chirurgicală” 

Decizia de a se retrage din competiție de modă de la Kanal D a venit în urma unei vești pe care a primit-o de curând. Vedeta a mărturisit că mama ei are mari probleme de sănătate și ar putea fi supusă în orice moment unei intervenții chirurgicale, astfel că își dorește să îi fie alături în aceste momente, pentru a nu o lăsa singură.

Este vorba de mama mea. Ea trăiește în Statele Unite de 20 și ceva de ani și este foarte posibil să sar într-un avion și să fiu alături de ea în cazul în care va face o operație. Din păcate, este singură, nu s-a recăsătorit. Nu există niciun alt membru al familiei mele acolo.

Părinții mei sunt despărțiți, tatăl meu trăiește în Australia.

Nu are decât două prietene și o vecină și dacă va trece printr-o intervenție chirurgicală, eu va trebui să-i fiu alături indiferent de proiectele pe care le am. Nu am știut că există și lucruri în viață care pot să îți sucească tot sensul sau cursul lucrurilor", a mai spus Anda Adam, la „Bravo, ai stil!".  



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Victor Slav, dezvăluiri despre relația cu fiica lui, Sofia: „Este ceva fantastic, eu nu eram așa când eram copil”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies