Anda Adam, adevărul despre divorț: „Eu acum sunt cu...”

anda-adam-adevarul-despre-divort
anda-adam-adevarul-despre-divort

Anda Adam a spus adevărul despre divorț! Deși se zvonea că solista și soțul ei s-au separat, solista a negat toate aceste informații potrivit cărora ea și Sorin nu mai formează un cuplu.

Anda Adam, totul despre divorț. În ultima perioadă au apărut numeroase zvonuri potrivit cărora Anda Adam și soțul ei, Sorin, nu mai formează un cuplu. Totodată, foarte multe detalii au dus la această ipoteză, pentru că Anda Adam și Sorin Niculescu nu au mai postat fotografii împreună pe rețelele de socializare, au renunțat la a mai purta verighetele și nici nu s-au mai afișat ca un cuplu.

Citeste si: Cutremur în showbiz. Anda Adam divorțează de Sorin Nicolescu: „Nu mai există șanse de împăcare”

anda-adam-adevarul-despre-divort
anda-adam-adevarul-despre-divort

Mai mult decât atât, apropiați de-ai cuplului au dezvăluit, în numeroase rânduri, că divorțul este inevitabil, pentru că soții nu se mai înțeleg. Cu toate acestea, Anda Adam a negat vehement toate aceste zvonuri, ba chiar le-a categorisit ca fiind nimic mai mult decât niște aberații.

Anda Adam, adevărul despre divorț

Potrivit apropiaților cuplului, cei doi locuiesc în aceeași casă doar de dragul lui Evelyn, fetița cuplului, dar nu au mai avut parte de orice fel de apropiere fizică de mai bine de câteva luni bune, în următoarea perioadă urmând să aibă loc divorțul pe cale amiabilă, la notar.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

anda-adam-adevarul-despre-divort
anda-adam-adevarul-despre-divort

Citeste si: Anda Adam și-a tras mașină ”unicat”, care costă cât o vilă! Vedeta a rămas ”interzisă” când a văzut ce i-au făcut bolidului: ”Nu am văzut în viața mea așa ceva”

Sursele au dezvăluit că detaliile sunt deja stabilite, atât în ceea ce privește custodia fetiței lor, cât și la nivelul afacerilor și partajului. Totodată, se pare că cel mai afectat dintre cei doi este Sorin Niculescu, care a făcut numeroase sacrificii, pentru a repune mariajul pe calea cea dreaptă.

anda-adam-adevarul-despre-divort
anda-adam-adevarul-despre-divort

Citește și: Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Totuși, deși situația părea destul de clară, cel puțin în urma declarațiilor apropiaților cuplului, Anda Adam a decis să spună adevărul despre divorț și a dezmințit toate zvonurile apărute

în presă de-a lungul timpului. Blondina a explicat că ea și soțul ei sunt bine, nu se pune problema de divorț și, mai mult decât atât, nu au depus actele la notar și nici nu au existat discuții despre stabilirea pensiei alimentare.

anda-adam-adevarul-despre-divort
anda-adam-adevarul-despre-divort

„Nu divorțăm. Sunt niște aberații. Nu am depus actele. Cei care au scris, să îmi spună și mie la ce notar am depus actele că eu am uitat.

Am auzit că s-a scris și că am stabilit pensia alimentară, doamne ferește. Nu este nimic adevărat. Noi suntem bine. Eu acum sunt cu Evelyn, vobesc cu mama care este în America. Am multă treabă cu proiectele mele, am grijă și de fetița mea,” a mărturisit Anda Adam despre divorț. 

Citeste si: Anda Adam, primele declarații despre divorțul de Sorin: „Nu mi-e frică”



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Karmen Minune, client fidel la psiholog! „S-a terminat viața...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies