Anda Adam, adevarul despre relatia dintre ea si sotul sau: "Ne intalneam la usa si predam stafeta"

Anda Adam, adevarul despre relatia dintre ea si sotul sau:
Anda Adam, adevarul despre relatia dintre ea si sotul sau: "Ne intalneam la usa si predam stafeta"

Anda adam este sotia lui Andrei Sorin iar impreuna au o fetita de care incearca sa se bucure cat mai mult in timpul liber.

Artista a marturisit ca intre ea si sotul sau au aparut schimbari din cauza stilului de viata aglomerat si agitat pe care il au.

„Viaţa de cuplu s-a schimbat pentru că avem mult mai puţin timp pentru noi. Este foarte important să nu o neglijezi pentru că părinţii trebuie să fie şi soţ-soţie înainte de a fi părinţi, şi pentru că acel copil pe care îl aduci în viaţa ta are nevoie de ambii părinţi în continuare.

Dacă neglijezi foarte tare viaţa de cuplu nu duci nicăieri, copilul rămâne la unul din părinţi, adică efectele sunt rele. Noi de aia am şi luat o bonă. Nu mai aveam timp absolut deloc pentru noi şi ne-am dat seama că era o problemă. Ne întâlneam la uşă şi predam ştafeta, veneam eu şi pleca el, venea el şi plecam eu. Şi cu vecinii ne întâlneam mai des.

Eram într-un maraton extenuant, iar seara când ajungeam eram atât de obosiţi că nu mai apucam nici măcar să mai vorbim unul cu altul”, a spus Anda Adam pentru revista Viva.

In prezent, Anda Adam participa la Exatlon alaturi de alte noua vedete din Romania.



Citește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

Anda Adam, sustinuta de familia de acasa la Exatlon! Sotul artistei, declaratii de senzatie: "Sunt mandru de ea"

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies