Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor
Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

Anda Adam a făcut mărturisiri incredibile despre viața de familie!

Anda Adam este o mămică tare grijulie și o soție devotată! Cântăreața a făcut mărturisiri direct din sânul familiei. A vorbit despre cum își va petrece Sărbătorile Pascale, unde, cu cine, dar a vorbit și despre familie și modul în care se înțeleg membrii familiei.

”O să vopsim ouăle, de data aceasta vreau să o implic și pe Evelin. Nu vreau să mă gândesc ce o să iasă.

O să facem salată de boeuf pentru că ne place și mă pricep cât de cât să o fac. La restul nu vreau să mă bag pentru că o să sun și îmi iau mâncarea de-a gata. O să mergem să luăm lumină și cam atât. Facem Paștele în familie, iar de 1 Mai o să plecăm la mare. (…) Până acum nu am ținut post, dar am zis măcar în Săptămâna Mare să am grijă să mănânc fără carne, fără ce trebuie să nu mâncăm.(…)
Sunt varză la gătit, n-am niciun talent. Am multe alte talente, dar la capitolul ăsta nu m-am nimerit. Știu să fac două, trei lucruri pe care le fac bine. Ce fac pentru Evelin, orez cu lapte, supică cu găluște, lucruri simple. Dacă mă bagi la capitolul sarmale m-am pierdut”, a mărturisit Anda Adam pentru Cancan.

Citeste si: Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună| DEZVĂLUIRI

Anda Adam și-ar mai dori un copil

”Rolul de mămică e foarte tare, dar nu este ușor. Pot să spun că nu aș mai putea să revin la modul meu de viață de dinainte. Faptul că am un copil acum mă face de 100 de ori mai responsabilă.

Cred că asta e rolul și scopul nostru în viață. Copiii sunt cea mai mare realizare în viață.(…) Mi-aș dori foarte tare încă un copil. În mintea noastră plănuim un alt copil anul viitor pentru că anul acesta este imposibil.

Am foarte multe proiecte în derulare și am foarte multe lucruri de făcut și, ca atare, la anul mi-aș dori foarte tare să rămân însărcinată. Evelin nu vrea o altă fetiță.

Își dorește un frățior și a și zis cum vrea să-l cheme, dar numele nu este pe lista noastră de favorite. Dacă vreau să mai fac un copil să fie băiat și să-l cheme David”, a mai spus ea.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

Citeste si: Oana Roman, dezvăluiri incredibile din căsnicia ei! "Marius este gelos" Vezi ce îi interzice tânărul soţiei lui!

Cum reușește Anda Adam să-și satisfacă partenerul

”Dacă vrei să ai o căsnicie fericită trebuie ca soțul să aibă tot timpul mâncare și să fie satisfăcut din punct de vedere culinar. Dacă e mâncat și este satisfăcut niciodată nu vor exista certuri.

Când nu mănânci începi și te cerți. Cel puțin la noi ordinea este așa: orgasmul culinar și după aia celălalt orgasm. Dar fără ceva în burtică nu cred că vine celălalt.(..) Noi suntem foarte inventivi, suntem foarte spontani. Cred că monotonia poate să apară când nu mai există interes. Atât timp cât există interes nu prea ai cum să ajungi în faza aia de monotonie. Important este să existe iubire și idei de făcut ceva nou”, a mai spus Anda Adam.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Iulia Albu, gravidă pentru a doua oară? Imaginea care a făcut vâlvă pe net

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies