Anda Adam pleacă de la „Bravo, ai stil!”? Ce s-a întâmplat după replicile acide cu Nicoleta Dragne: „Eu plec acasă singură”

Anda Adam, dicuții aprinse la Bravo, ai stil!
Anda Adam, dicuții aprinse la Bravo, ai stil!

Nicoleta Dragne a avut câteva precizări de făcut la adresa solistei, iar acest lucru nu a făcut decât să amplifice tensiunile!

După dicuțiile aprinse între Anda Adam, Ioana Filimon și Ruxi, au venit noi comentarii și din partea Nicoletei Dragnea, cea care a venit în locul Otnielei Sandu. Astfel, noua concurentă a ținut să precizeze în acest context că toate fetele din platou ar trebui să fie mai naturale, asta după ce ar fi observat că nu sunt deschise deloc și nu își arată adevăratele persoanlități, făcând referire și la Anda Adam.

Pe de cealaltă parte, câtăreața susține că nu a vrut să deranjze pe nimeni, ba din contra, a plecat să se macheze la baie, lucru care nu i-ar fi convenit Ioanei Filimon. 

Citeste si: Anamaria Prodan, decizie radicală în divorțul de Laurențiu Reghecampf: „L-am șters cu buretele!”

Anda Adam, dicuții aprinse la Bravo, ai stil!
Anda Adam, dicuții aprinse la Bravo, ai stil![Sursa foto: Captură KANAL D]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Nicoleta Dragne, replică pentru Anda Adam: „Oamenii nu empatizeaza cu cei care spun adevarul!”

Nicoleta Dragne:  Ai injurat sau nu? Nu este in totalitate Anda Adam, asta spunea. Eu am crescut cu ea, aveam postere. Oricine ar fi venit, nu m-ar fi interesat. Va deranjeaza, aici ma pun, va pup! Ea pe camera este cum o vedeti, n-as fi corelat Anda de acolo cu cea de pe camera.

Multe nu spun ce gandesc. Eu inteleg hate-ul care vine cand esti vocal. Oamenii nu empatizeaza cu cei care spun adevarul.

Citeste si: Ilinca Vandici a revenit la “Bravo, ai stil! Celebrities”; Victor Slav ramane in echipa emisiunii, avand un rol special in cadrul acesteia

Anda Adam:  Eu sunt sensibila la tonul ridicat.

De ce sa reactionez doar pentru ca mi s-a spus sa dau muzica mai incet? M-am inchis in sinea mea si atat. Am declarat in culise ca daca vreodata ajung in starea in care eu sa injur pe una din colegele mele, eu plec acasa singura.

Am avut o metoda contractuala sau cum o fi astfel incat eu sa ma retrag din aceasta competitie pentru ca am ajuns intr-un punct in care nu este ok sa fiu adusa ceea ce inseamna ca locul meu nu este aici.

Ioana Filimon: Tu nu ai vrut sa influentezi publicul ca uite, asta e Anda, de fapt. Tu nu ai zis asta, ma injurai pe mine. Tu ai plecat cand eu le-am spus fetelor ca m-ai jignit. Efectiv, nu ma intereseaza. Anda are un aer de superioritate si da, are de ce ca toata lumea stie cine e, insa aici este o concurenta ca mine si toate celelalte.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

George Hora și iubita lui s-au căsătorit! Primele imagini de la marele eveniment

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies