Anda Adam, primele declarații despre divorțul de soțul ei: „Oamenii se mai și ceartă”

Anda Adam si sotul
Anda Adam si sotul, Sorin

Ce a spus Anda Adam, după luni întregi s-a vorbit despre faptul că există probleme mari în cuplul său. Cum se înțelege cu Sorin.

De câteva luni, au apărut mai multe zvonuri că Anda Adam se află în prag de divorț cu soțul său. Admite că au existat niște neînțelegeri între ea și soțul său, dar asta nu înseamnă că vor pune punct căsniciei de cinci ani, în care a apărut și o fetiță.

Vedeta a povestit ce se întâmplă în mariajul său cu Sorin Nicolescu și ce provocări au întâmpinat în timpul ultimelor luni.

„Pentru mine, căsnicia înseamnă un cumul de energie pozitivă în care doi oameni înțeleg că sunt împreună deoarece trebuie să construiască lucruri care să le aducă fericire, atât lor, cât și celor din jurul lor. Înseamnă implicare, răbdare, acceptarea celui de lângă tine în diferite situații și conjuncturi. Înseamnă, uneori, să te lași pe tine deoparte și să ții cont de ceea ce îi place celuilalt, pentru a avea un mariaj reușit.

Iar asta se aplică viceversa.

Căsnicia înseamnă mai mult decât a arăta bine împreună și a avea grijă la ceea ce spun cei din jur. Cred că este o provocare peste care trebuie să treci și pentru care trebuie să găsești un echilibru perfect, astfel încât energia existentă să fie mereu spre pozitiv. De acolo, vin de la sine restul lucrurilor: succes, bani, fericire, copii fericiți și o familie fericită.

Cred că trebuie să fie compatibilitate, altfel, la un moment dat, lucrurile nu mai funcționează.”, a spus Anda Adam într-un interviu pentru Viva.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Anda Adam si sotul
Anda Adam si sotul, Sorin[Sursa foto: Instagram]

Deși admite că se mai ceartă cu soțul său, fosta concurentă de la Exatlon nu crede că niște certuri pot duce la un divorț.

Oamenii se mai și ceartă, nu au mereu aceleași păreri. Sursele ar putea fi un vecin care a auzit o discuție în contradictoriu, noi stând la bloc. În această perioadă de izolare, cred că toată lumea a fost mai tensionată: toată ziua în casă, copilul nu are activitate, deci a fost ușor să apară anumite știri nefondate pe care nu am vrut să le comentez, tocmai pentru a nu crea alte știri pe mai departe.”,

a povestit artista, în cadrul aceluiași interviu.

Citește și: Bianca de la Casa iubirii, anunț neașteptat în mediul online: "Au fost bărbați în absența mea..." Tânăra a rămas fără cuvinte când a văzut ce i-au făcut aceștia în casă- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro


Nu ar sta într-o căsnicie doar de dragul copilului

Deși cântăreața și Sorin Nicolescu o au împreună pe micuța Evelin, ea spune că nu ar rămâne într-o relație nefericită doar de dragul copilului.

„Nu am fost niciodată de acord cu această mentalitate. Din punctul meu de vedere, acel copil nu va fi un copil fericit. Când părinții nu se înțeleg și trăiesc într-o energie negativă, îi vor face rău copilului și el va ajunge, ulterior, să aleagă un partener pe modelul lucrurilor văzute în casă.

Nu sunt de acord să stai într-o căsnicie doar pentru binele copilului, deoarece, în fapt, îi faci un rău. E total greșit să stai într-o relație de teamă că oamenii vor vorbi despre despărțirea ta. Copilul poate fi influențat pozitiv cu doi părinți despărțiți, dar cu o relație de respect și prietenie, din care cel mic va lua lucrurile pozitive, constructive.”, a mai declarat Anda Adam.

Sursa: viva.ro.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies