Anda Adam, primul lucru pe care l-a mancat cand a parasit Exatlon

Anda Adam a revenit in tara joia trecuta
Anda Adam, primul lucru pe care l-a mancat cand a parasit Exatlon

Anda Adam s-a intors saptamana trecuta din Republica Dominicana unde a participat la competitia fenomen Exatlon. Frumoasa blonda a fost una dintre cele mai bune concurente.

 

 

Anda Adam a fost primita la aeroport cu toata dragostea de sotul ei, de micuta si frumoasa Evelin, dar si de fani care au incurajat-o si i-au spus ca s-a descurat excelent.

Frumoasa blonda a marturisit ca ii era dor de familia ei, dar ca o parte din sufletul ei a ramas la Exatlon, alaturi de coechipierii de la "Faimosii".

Anda Adam a dezvaluit ce-si doresc toti concurentii de la Exatlon. Intrebata care este primul lucru pe care l-a facut cand a parasit concursul, vedeta a raspuns ca a mancat, in sfarsit, ciocolata la care visa de saptamani intregi.

" Primul lucru pe care l-am facut cand am parasit competitia a fost sa mananc o ciocolata. Toata lumea de acolo isi doreste ciocolata ca nu prea ai din ce sa-ti iei zaharul.

Fructele sunt putine si mici, o banana si o felie de ananas. Deci, da, asta a fost primul lucru. Am savurat o ciocolata", a povestit vedeta.

Anda Adam ne-a dezvaluit si programul de somn al concurentilor si a declarat ca nu a crezut in viata ei ca o sa adoarma atat de devreme si o sa se trezeasca la rasarit.

" Am avut multe zile cand ne-am culcat la noua si ne-am trezit la sase dimineata.

Nu am mai facut asta din liceu. Va dati seama, aveam nevoie de refacere, de multe ori eram extenuati", a mai spus Anda Adam dupa ce a dezvaluit ce-si doresc toti concurentii de la Exatlon.

Vezi momentul video pe WOWBiz.ro



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Poza in care Anda Adam seamana leit cu Pamela Anderson in tinerete. Proaspat eliminata concurenta de la Exatlon arata incredibil in costume de baie provocatoare. FOTO

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies