Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”

Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”
Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”

Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții. Vedeta a dezvăluit ce a pățit, după ce a petrecut câteva zile la mare.

Anda Adam și-a speriat apropiații și fanii noaptea trecută, în jurul orei 00:00, după ce a urcat pe Instagram Stories o înregistrare în care a spus pe un ton serios următoarele mărturisiri: “Bă, m-a luat poliția! Deci, nu o mașină de poliție, ci două. E groasă!”.

La scurt timp însă, ea a publicat o nouă filmare în care a dezvăluit că oamenii legii nu au oprit-o în trafic după ce ar fi făcut vreo ilegalitate, ci ca să o ajute pentru că a făcut pană cu mașina de lux pe care și-a achiziționat-o de curând.

Ea a filmat și ce s-a întâmplat, apoi i-a liniștit pe fanii săi.

Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”
Anda Adam, probleme cu Poliția la miezul nopții: „M-a luat, este groasă”

„Am glumit, am pană și domnii mă ajută, sunt foarte drăguți. Au chemat chiar și o vulcanizare mobilă în Olimp, că altfel nu am cum să ajung acasă, la fată. Mulțumesc! Vă mulțumesc din suflet”, a afirmat artista care era fericită și nerăbdătoare să pornească la drum și să ajungă acasă la Evelin.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

Vedeta a petrecut câteva zile la mare, unde s-a distrat de minune și s-a fotografiat în niște costume de baie extrem de sexy.

Când a venit duba care aparține unei vulcanizări mobile, Anda Adam a exclamat: “Yupii! Vai, cât de tare! Genial! Cum, nici nu știam că există așa ceva, vă jur! Mulțumesc, Poliția Română să trăiască! Dau de băut azi. N-aveți voie să beți, mă scuzați. Dau o ciocolată, a spus cu zâmbetul pe buze”.

Citeste si: Anda Adam,  primele declarații despre problemele în cuplu! Ce i-a transmis cântăreață soțului ei: “Vrei numai să mă schimbi”

Anda Adam, fericită pentru că a rezolvat problema

Într-un alt filmuleț, cântăreața a împărtășit următoarele trăiri: „Mi-am dat seama că mă iubește Dumnezeu și, în seara asta, mi-a scos poliția în cale ca să îmi rezolv problema, să pot să mă duc acasă să dorm lângă fetița mea. Vă mulțumesc din suflet! Nu uitați, notați numărul de telefon, în caz că faceți pană, există vulcanizare mobilă.

Vă pup tare”. Ea a ajuns în Capitală în jurul orei 02:30, extrem de fericită pentru că a rezolvat problema cu mașina sa.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Anda Adam, mesaj acid pentru soțul său?! „Vrei numai să mă schimbi!”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Gökçe Eyüboğlu, care joacă rolul Sanem în producția „Tablou de familie”! Cum arăta celebra actriță în anul 2010, la început de carieră

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies