Anda Adam s-a trezit cu mascații la ușă! Ce a făcut soțul său: „Așa nu se mai poate”

De ce au ajuns la un pas de divorț Anda Adam și Sorin, soțul ei
De ce au ajuns la un pas de divorț Anda Adam și Sorin, soțul ei

Artista a trăit momente de groază, după ce s-a trezit cu mascații la ușă. Vedeta și soțul său sunt la un pas de divorț, potrivit apropiaților celor doi.

Anda Adam și Sorin au fost la un pas de divorț. Certurile dintre artistă și soțul său au apărut în urmă cu un an, atunci când Sorin a fost condamnat la închisoare pentru 3 ani, pe motiv că a falsificat carduri bancare.

Bărbatul și-a recunoscut faptele în fața judecătorului și i-a dat în vileag și pe partenerii săi, cu condiția de a primi pedeapsa cu suspendare și nu cu executare, așa cum se întâmplă, în cele mai multe dintre cazuri.

Lui Sorin i s-a confiscat atunci suma de 55000 de lei plus 7000 de lei pentru a acoperi cheltuielile de judecată, iar acest lucru a destabilizat relația cu Anda Adam.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!

Vedeta a trecut prin momente cumplte în acea perioadă, mai ales după ce s-a trezit cu mascații la ușă. Autoritățile au emis un mandat de percheziție, iar întreaga locuință a celor doi a fost răscolită, Anda și fetița sa având de suferit din această cauză.

De ce au ajuns la un pas de divorț Anda Adam și Sorin, soțul ei
De ce au ajuns la un pas de divorț Anda Adam și Sorin, soțul ei

Ce spun apropiații celor doi despre relația lor

Deși artista a declarat că nici nu e pune vorba de divorț, iar soțul a postat o fotografie alături de ea, acum, apropiații celor doi au dezvăluit ce se întâmplă cu ei.

Citeste si: Victor Slav, în lacrimi în fața lui Teo Trandafir! Ce mărturisiri i-a făcut despre Bianca Drăgușanu și Anda Adam?

„După problema cu condamnarea lui Sorin, toate responsabilitățile au rămas pe Anda. Așa au început certurile si reproșurile. Ba că se neglijează, ba că Sorin nu o ajută suficient și că s-a închis foarte mult în el. S-au certat și împăcat de atâtea ori încât nici nu mai știi ce să crezi, dacă vor rămâne împreună sau nu.

În sufletul lor, nici unul nu vrea să divorțeze, dar nici așa nu se mai poate, doar cu neînțelegeri și nemulțumiri”, au mărturisit surse din anturajul cuplului pentru impact.ro.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies