Anda Adam si Victor Slav, mici glumite la TV: "Acuma ca sunt singur, sa nu zica sotul ceva", "Pentru Bianca Dragusanu"! Cum s-au tachinat cei doi

Anda Adam si Victor Slav, mici glumite la TV:
Anda Adam si Victor Slav, mici glumite la TV: "Acuma ca sunt singur, sa nu zica sotul ceva", "Pentru Bianca Dragusanu"! Cum s-au tachinat cei doi

Anda Adam a fost pusa pe glume si nu s-a putut abtine sa nu faca referire si la Bianca Dragusanu, fosta iubita a fostului ei iubit, Victor Slav.

 

Seara trecuta, la Vulturii de noapte, atata prezentatorii, cat si invitatii au fost pusi pe sotii. Ei au inceput sa vorbeasca despre replici de agatat. "Mama ta a fost o hoata? Pentru ca a furat stelele de pe cer si le-a pus in ochii tai", a spus Victor Slav in timp ce cei.

 

"Stii de cine imi amintesc? De Draghia! El avea de-astea cu stelele", a spus Anda Adam amuzata. 

 

Vladimir l-a si invatat pe Giani ce sa ii spuna unei femei in momentul in care vrea sa o cucereasca: "Imi iau fericirea din fericirea ta", au fost cuvintele care ar trebui sa impresioneze orice domnisoara. 

 

Cezar Ouatu i-a spus fostului Faimos ca mesajul era potrivit, dar intonatia nu era tocmai potrivita. Victor Slav a vrut si el sa arate cum se face si cum trebuie livrat un mesaj care sa ajunga direct la sufletul unei femei.

"Eu zic sa o ziceti toti", a spus Anda, intrerupandu-l pe fostul ei iubit. "Anda, lasa-ma sa vorbesc", i-a zis el, moment in care Anda s-a dus in gluma inspre el, spre amuzamentul celor prezenti in platou.  

 

"Acuma ca sunt singur, sa nu zica sotul ceva", a spus prezentatorul cand frumoasa blondina s-a intors la locul ei.

"Eu zic sa nu zica altcineva ceva, ma abtin". In timp ce Victor isi dregea vocea pentru a le arata cum se recita o declaratie de dragoste, Anda nu a putut sa se abtina: "Baga! Pentru Bianca Dragusanu!".

 

"Aceasta emisiune tocmai a degenerat", a exclamat Cazacu. 

 

Pusa pe glume, cantareata i-a soptit la ureche lui Buzdugan: "Pentru Bianca Dragusanu"

 

"Sunt frunze care nu cad, desi vantul bate puternic si oameni care nu se uita, desi uitarea este o lege a naturii", a reusit intr-un final sa spuna Victor. 

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

O femeie s-a ales cu un deget amputat din cauza unui obicei banal. Toti il facem

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Câți bani cere Ionuț, fostul concurent din Casa iubirii, pentru a face fotografii la un eveniment. Fostul iubit al Biancăi a dezvăluit ce tarif are ca fotograf

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies