Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon la diva senzuală de 40 de ani

Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon la diva senzuală de 40 de ani
Anda Adam: transformarea femeii mature! De la kilogramele în plus din timpul Exatlon la diva senzuală de 40 de ani

În urmă cu 2 ani, când a participat la Exatlon, Anda Adam nu ar fi avut loc în acest costum de baie.

Anda Adam s-a transformat complet după ce a venit de la Exatlon. Vedeta a participat la prima ediție a show-ului filmat în Republica Dominicană, în ianuarie 2018, iar la acea vreme avea câteva kilograme în plus (destul de multe, ar spune răutăcioșii). Anda era departe de forma cu care ne obișnuise pe scenă iar în competiție n-a rezistat decât o perioadă foarte scurtă.

Astăzi, Anda Adam face din nou risipă de senzualitate, iar asta după ce a reușit, anul trecut, să slăbească mai bine de 15 kilograme. Ea a reușit acest lucru prin intermediul unei diete minune și a unor ceaiuri de slăbit a căror imagine a și devenit.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Despărțire de ultim moment în showbiz! Și-au spus adio, deși voiau să mai facă un copil!

Despre misterioasa dietă, Anda Adam a vorbit în 2019. Este vorba despre o cură de slăbire inventată de un medic italian, care pleacă de la premisa de a nu consuma zahăr și sare în plus față de alimentele de bază pe care le consumi.

„Alerg după copil, fac sport şi ţin o dieta interesanta, care se numeşte Nalep şi pe care mi-a recomandat-o prietena mea, Lilia Caraush, după ce a slăbit 14 kg în două luni. Eu am reuşit să dau jos 6 kg într-o luna, mâncând orice, dar fără sare şi fără zahăr", a declarat Anda Adam. Dieta Naalep are avantajul de a permite celui care o ține să consume orice fel de aliment, însă condiția este una singură: fără zahăr și sare.



Anda Adam a împlinit 40 de ani la sfârșitul lunii trecute iar în urmă cu 4 ani și jumătate a devenit mama unei fetițe.

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Hairstylist-ul vedetelor, Adi Constantin, comentează coafura purtată de Carmen de la Sălciua la o nuntă! "Aspectul părului este uşor învechit"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies