Anda Adam vrea inapoi la Exatlon! "As lua avionul si m-as duce in Dominicana, ca sa fiu alaturi de echipa mea"

Anda Adam vrea inapoi la Exatlon!
Anda Adam vrea inapoi la Exatlon! "As lua avionul si m-as duce in Dominicana, ca sa fiu alaturi de echipa mea"

Anda Adam ar vrea inapoi la Exatlon!

Anda Adam a iesit din concurs din cauza unei accidentari grave la picior. Cantareata s-a operat si acum se recupereaza, dar si-ar dori sa se intoarca in Republica Dominica si sa fie alaturi de fostii ei colegi din echipa Faimosilor.

"A fost cea mai tare experienta a mea! Cred ca urmatoarea vacanta pe care o voi avea va fi una cu multa relaxare. As lua un avion si m-as duce in Dominicana, ca sa fiu alaturi de echipa mea", a declarat Anda Adam la Test de vedeta, rubrica de la Teo Show.

Faimoasa Anda nu ii poarta pica Ancai, care a lovit-o la picior in timpul probei in care s-a jucat fotbal. "Eu sunt convinsa ca Anca nu a vrut sa ma accidenteze. Nu cred ca ar juca cineva cu gandul sa iti rupa ligamentele. Fetele nu stiu sa joace fotbal", a adaugat ea.

Anda Adam a povestit si care erau cele mai obositoare probe.

"Foarte solicitant este atunci cand intri in apa si iesi, iar intri in apa si iesi. Intri in apa, apoi ajungi in nisip, iar in apa", a explicat Anda.

De asemenea, Anda Adam nu s-a suparat nici pe Alex Bentita, care a spus despre ea inaintea unei probe ca nu poate iesi din apa, lasand sa se inteleaga ca are probleme cu greutatea. "Alexandru si-a cerut scuze. A zis ca nu aia a fost intentia lui.

A zis ca a vrut doar sa ma intimideze", a spus ea la Teo Show.

"Dupa Exatlon, mi-a trecut obsesia pentru curatenie", a adugat fosta concurenta de la Exatlon. "Aveam nisip si namol peste tot. Se uscau bubele, se facea coaja dar se facea cu tot cu nisip. Vrem inapoi, chiar daca a fost foarte greu. Creierul cumva percepe ca fiind ceva normal dupa cateva saptamani acolo. Incepi sa te adaptezi.

Cand am plecat acasa, am constientizat ca ma adaptasem la tot ce se intampla acolo. Cand am ajuns acolo, avea emotii foarte mari la game-uri. Cand plecam spre probe, tuturor ne tremurau picioarele. Eu sunt un om sensibil, dar foarte sportiv. Cred ca i-am mostenit pe parintii mei care au fost sportivi de performanta. Am facut sport toata viata mea, nu am fumat niciodata. Multi cred ca sunt fumatoare si de-aia am timbrul pe care il am", a declarat Anda Adam.

Cum a reactionat fiica ei atunci cand s-a intors de la Exatlon? "Nu a spus nimic. Ma asteptam sa reactioneze cumva. A sarit in bratele mele, m-a tinut foarte-foarte strans cred ca minute bune. Nu a spus nimic, nu m-a pupat, nu a tipat. Cred ca a fost socant pentru ea", a mai spus blondina. "In sezonul doi de Exatlon poate imi iau si sotul, sa concuram impreuna", a glumit Anda.

Sursa: WOWBiz.ro

 



Citește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Apropieri intre Giani Kirita si Diana Belbita la Exatlon! Gestul care nu s-a vazut la televizor. Ce i-a soptit Faimosul

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Radu de la ''Casa iubirii'', în doliu! Fostul concurent al emisiunii este distrus de durere: "Mi-a vegheat fiecare pas!" Despre cine este vorba

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies