Andra a izbucnit in lacrimi in direct! S-a uitat la sotul ei si i-a zis: "Ma faci sa plang"- Imediat a cedat!

Andra a izbucnit in lacrimi in direct! S-a uitat la sotul ei si i-a zis:
Andra a izbucnit in lacrimi in direct! S-a uitat la sotul ei si i-a zis: "Ma faci sa plang"- Imediat a cedat!

Andra si Catalin formeaza un cuplu solid, foarte frumos. Atunci cand a fost rugata sa vorbeasca despre relatia ei cu Maruta si a fost chestionata pe seama secretului povestii lor de dragoste, cantareata s-a emotionat atat de tare, incat a inceput sa planga.

“Comunicarea şi respectul definesc iubirea noastră. Nu avem secrete. Mă deranjează multe lucruri la Cătălin, cel mai important este telefonul, sunt deranjată că este dependent de telefon. O căsnicie este şi despre compromisuri. El este genul de om care mă motivează să fiu mai bună. Foarte mulţi oameni au o impresie greşită despre Cătălin, dintre noi doi, el este mai credincios, mai bun, mai pozitiv, râde mai mult, este partea bună dintre noi doi.

Mă faci să plâng...”, a spus Andra si a inceput sa lacrimeze, scrie Wowbiz.ro.

”Peste 50 de ani ne vedem într-un azil de bătrâni, jucând cărţi cu prietenii noştri”, a adaugat ea.

“Eu cred că e vorba de sinceritate, de respect şi de comunicare. Mă enervează că nu am mai mult timp să petrec cu familia, prietenii. Eu sunt mai introvertit, în schimb Andra spune imediat ce o deranjează.

 

 

Andra este o persoană cu o intuiţie foarte puternică, de multe ori am ajuns la vorbele ei. Cea mai mare fericire a Andrei este să îşi vadă familia fericită”, a precizat si Catalin Maruta. 



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

De ce nu apare Andra niciodata in costum de baie!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies