Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. De ce nu a asistat și artista la marele eveniment?

Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. De ce nu a asistat și artista la marele eveniment?
Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody. De ce nu a asistat și artista la marele eveniment?

Pepe și Yasmine Ody au avut parte de o nuntă de vis alături de persoanele apropiate.

În data de 7 iunie 2024, Pepe și Yasmine Ody au devenit soț și soție în fața lui Dumnezeu. Cununia religioasă a avut loc în aer liber, într-un cadru de poveste, iar ulterior mirii s-au distrat alături de invitații lor până dimineața. Alături de artist și frumoasa lui soție au fost persoanele apropiate din showbiz, care au încins ringul de dans. Cu toate acestea, Andra, cea care i-a fost nașă artistului la nunta pe care a avut-o cu Raluca Pastramă, nu a fost prezentă de data aceasta la marele eveniment.

De ce a lipsit Andra de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody?

Citește și: Pepe, un tată protector! Artistul își controlează copiii! Care este cea mai mare pedepsă pe care i-a aplicat-o fiicei sale: „Eu le urmăresc. Mă duceam mai devreme pe la școală să văd.”

Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Cine l-a însoțit pe Cătălin Măruță la eveniment?
Andra[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Pepe și fostul soț al Ralucăi Pastramă, Ibrahim Ibru au o relație apropiată. Artistul are doar cuvinte de laudă la adresa fostului soț al mamei copiilor săi: „El, săracul, trece prin ce am trecut eu.”

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

În timp ce finul său se căsătorea pentru a treia oară, Andra se afla pe drum către un concert. Astfel, se pare că artista nu a putu fi prezentă alături de Pepe la marele eveniment din viața sa.

E foarte cald, dar sunt foarte bucuroasă și trebuie să vă spun că sunt în Târgu Jiu. Cătălin e în București, mama soacră e în București, dar mă bucur pentru că îmi amintesc cu drag că aici a fost nunta noastră și avem foarte multe amintiri frumoase aici în Târgu Jiu.

În seara asta o să cânt la Rovinari. ”, a spus Andra pe InstaStory.

Cătălin Măruță, însoțit de fiul său, David, la nunta lui Pepe

Andra a lipsit de la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody! Cine l-a însoțit pe Cătălin Măruță la eveniment?
Cătălin Măruță, alături de David la nunta lui Pepe cu Yasmine Ody[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Câți copii are, de fapt, Leonard Doroftei. Cu ce se ocupă aceștia și ce studii au făcut. Fiul cel mare a ajuns milionar- kanald.ro

Citește și: Elena a plecat de acasă și nu s-a mai întors! Femeia de 53 de ani din Vâlcea ar fi vrut să-și pună capăt zilelor- stirilekanald.ro

Deși artista nu a putut fi prezentă la eveniment, soțul său, Cătălin Măruță, a fost alături de Pepe în cea mai fericită zi a vieții sale. Prezentatorul TV a venit însoțit de către fiul său, David.

Apropiați și devotați, care se bucură pentru dragostea noastră. Yasi e fericită. Eu sunt extrem de fericit și mulțumit că Yasi e mulțumită. Vă mulțumesc pe rând fiecăruia în parte și mă jur pe cuvântul meu că este cea mai frumoasă și cea mai fericită seară pe care puteam să o avem împreună, în familie și

asta datorită vouă, pentru că ați venit cu atâta dragoste. Vă simt zâmbetul și sclipirea în ochi pentru iubirea și pentru fericirea noastră. Vă mulțumesc mult de tot !”, a spus Pepe în cadrul momentului surprins de Cătălin Măruță și postat pe InstaStory.



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Cum face față Ileana Sterp provocărilor din viața de mamă? „Sunt încercări unde avem nevoie de foarte multă răbdare și uneori mă mai enervez, mai și ridic tonul!”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies