Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu: „Mă uimești din ce în ce mai mult”

Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu: „Mă uimești din ce în ce mai mult”
Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu: „Mă uimești din ce în ce mai mult”

Andra de la Puterea dragostei, îndrăgostită până peste cap de Bogdan Mocanu.

Andra de la Puterea dragostei și Bogdan Mocanu sunt din ce în ce mai apropiați, după ce au recunoscut că se plac extrem de mult.

În ciuda divergențelor, cei doi par să aibă o relație din ce în ce mai sudată, iar Andra i-a uimit pe urmăritorii săi de pe Instagram cu o declarație pe care a făcut-o.

„Să mă îndrăgostesc de tine este al doilea cel mai bun lucru din lume, deoarece faptul că te-am găsit este primul ”, a scris Andra în dreptul unei fotografii cu Bogdan Mocanu.

Citește și: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Iar acest lucru nu a rămas fără răspuns din partea lui Mocanu, care se dă peste cap să o surprindă și să o facă fericită pe iubita sa. Bogdan i-a pregătit Andrei de la Puterea dragostei o prăjitură. În plus, acesta i-a dat și tricoul său.

Jador, afectat de relația lui Bogdan Mocanu cu Andra?! "Mi-a plăcut de ea, dar sper să fie fericiți până la urmă"

La plecarea din casa Puterea dragostei, Jador a vorbit frumos despre Bogdan Mocanu, însă a lăsat să se înțeleagă că nu i-a căzut tocmai bine relația pe care acesta a început să o aibă cu Andra, fata care i-a căzut și lui cu tronc în show.

Citește și: Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"- kanald.ro

Citește și: De ce s-a sinucis, de fapt, Cătălina, secretara de la UMF: Am văzut-o, era...- stirilekanald.ro

Ieșit de o săptămâna din casa Puterea dragostei, Jador trece printr-o perioadă dificilă în aceste momente, mai ales din punct de vedere sentimental. Motivul... Andra, fata pe care manelistul a plăcut-o în show și cu care, din spusele lui, a avut parte de o noapte romantică interzisă, dincolo de camerele de luat vederi, și-a îndreptat, mai nou, atenția către Bogdan Mocanu. "Este sufletul meu pereche", a spus frumoasă femeie despre...

cel mai bun prieten al lui Jador!

Jador a spus în ce relație este acum cu Bogdan Mocanu

În mod surprinzător, nici Bogdan Mocanu nu a rămas dator, și, la rândul lui, a făcut tot felul de gesturi drăgăstoase pentru Andra în Turcia. De aici, poate, și regretele lui Jador, care, de aici, din România, pare dezamăgit de tot ce se întâmplă.

Cu toate acestea, Jador dă dovadă de demnitate și își respectă prieteniile pe care le-a avut în emisiunea Puterea dragostei. "Lumea din casă știe că eu am simțit ceva pentru Andra, dar dacă acum va fi cu Bogdan, prietenul meu cel mai bun, sper să le fie bine. Vreau să clarific un lucru! Orice s-ar întâmpla, că o să se bage o femeie între noi sau vor exista alt gen de intrigi, vă garantez eu că pe mine și pe Mocanu, nimeni și nimic nu o să ne despartă", a spus cântărețul într-un live exclusiv pe WOWbiz.ro.



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Gina Bradea, mesaj pentru urmăritorii care au judecat-o în momentul în care a fost în spital. “E cumplit ceea ce mi s-a întâmplat. Nu doresc să ajungeți pe patul unui spital.”

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”

Mesajul postat de Doinița Oancea în ziua în care Lora și Ionuț Ghenu au devenit oficial soț și soție: „Să nu vă puneți măști și filtre”

Alin Oprea a rupt tacerea la "Follow us" si a spus cati bani trimitea lunar la Londra fostei sale sotii, Larisa Uta: "Facand un calcul in aceasta perioada, media a fost de peste 4200 euro pe luna"

Halit Özgür Sari, protagonistul noului serial turcesc „Inimă rebelă”, pasiune nebănuită! Iată cu ce se ocupă celebrul actor când nu este pe platourile de filmare

Ultimul mesaj lăsat de secretara-șefă de la Universitatea de Medicină din București, găsită fără viață în lacul Pantelimon


Cookies