Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite cat de frumoase sunt cele care le-au dat viata solistelor

Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite cat de frumoase sunt cele care le-au dat viata solistelor
Andra, Elena Gheorghe si Lidia Buble, declaratii emotionante despre mamele lor. Uite cat de frumoase sunt cele care le-au dat viata solistelor

Astazi, de 8 Martie, Ziua Internationala a Femeii, cele mai fericite sunt mamele. Doamnele care ne-au dat viata se bucura pentru fiecare telefon primit, iar o floare din partea copilului valoreaza mai mult decat orice comoara.

Trei dintre cele mai iubite artiste au vorbit de-a lungul carierei despre relatia speciala pe care o au cu mamele lor. Ele le-au insuflat principiile dupa care se ghideaza in viata, le-au incurajat si au fost mereu un sprijin pentru mostenitoarele lor.

”La mulţi ani, mama! Te iubesc enorm! De la tine am învăţat ce înseamnă o femeie de nota 10: una care râde din tot sufletul, iubeşte din toată inima şi nu se teme să facă orice îşi propune.

Că în viaţă nu e important să fii perfect, ci cea mai buna versiune a ta, să te iubeşti aşa cum eşti. Mulţumesc, mama, că îmi arăţi asta în fiecare zi”, a spus Andra.

“Eu cred ca mama a fost cea mai importanta in cariera mea pentru ca pe ea o mostenesc. Ea a fost prima care m-a indrumat catre scena.

Cu ea am cantat prima oara oficial, in fata unui public adevarat. Mi-a spus sa nu-mi fie niciodata teama de scena sau de public, pentru ca publicul simte emotia unui artist si daca esti stapana pe tine si daruiesti muzica, atunci cu siguranta lumea va aplauda si va aprecia mesajul. Intotdeauna mi-a placut sa-i fac mamei surprize. In general Imi place sa-i vad pe oameni fericiti. Am inceput sa inteleg asta la gradinita cand faceam felicitari pentru ziua mamei si ii desenam peisaje, desi sunt o catastrofa la desen (rade).
Dar le faceam cu mult drag si mama aprecia, chiar daca nu erau capodopere. Ea reusea sa ma faca sa ma simt foarte bine, le punea in rame, le tinea la loc de cinste. Mai tarziu, la scoala, pentru ca aveam bani de pachetel, i-am strans si i-am cumparat un set de perii aurii. Mama are un par lung si il avea si mai lung in tinerete. Inainte sa-I dau cadoul, i-am zis ca trebuie sa ghiceasca ce i-am luat.
A durat vrei trei ore, dar pana la urma i-am zis ca i-am luat perii din aur. In momentul in care nu ai valoarea banului, darurile sunt parca si mai pretioase”
, a declarat Elena Gheorghe.

"Am făcut o piesa pentru mama mea pe care o divinizez mă emoţionez foarte tare când o ascult. Am lansat-o cu scopul de a ajunge la sufletul mamelor care o ascultă, în special la mama mea.

Am primit multe mesaje şi sunt emoţionată. Un vers l-a scris Răzvan: 'Am ochii uscaţi de dor'. Am vrut să trag un semnal de alarmă, mă sună mama uneori şi eu îi resping fiindcă sunt la concerte sau nu pot să vorbesc şi piesa m-a pus pe gânduri, nu ştim dacă vom mai primi un alt doilea telefon.", a marturisit, de curand Lidia Buble.
 



Citește și:

Sindromul de șa turcească liberă (empty sella)

Secretul tenului impecabil al frumoasei Andra. Vedeta nu are nicio operatie estetica si nu si-a facut niciodata injectii cu botox

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies