Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!

Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!
Andra ii face lui Maruta cea mai buna prajitura! Se numeste “Durerea”, iar artista a dezvaluit reteta!

Vedetele au o casnicie cum rar mai exista in ziua de astazi.

 

Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare.
 
 
Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa.
Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.
 
 
10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.
 
 
Crema
 
 
10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri
de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.
 
 
Glazura
 
 
Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati.
Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.

 

Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare. 

Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa. Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.

10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.

Crema

10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.

Glazura

Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati.

Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.

 



Citește și:

Ghid de stil: outfituri inspirate din moda anilor ’90

Prajitura fara coacere cu zmeura - e gata imediat, din ingrediente ieftine!

Ce făcea Mihaela, partenera lui Silviu Prigoană, în timp ce el se stingea din viață

Băieții Adrianei Bahmuțeanu ar fi fost luați de Protecția Copilului, la o săptămână de la moartea lui Silviu Prigoană. Eduard și Maximus, scoși din casa tatălui lor în urmă cu câteva ore?

EXCLUSIV! Târgul de Crăciun de la Cluj se deschide mâine, 22 noiembrie 2024! Edy Chereji: „Anul acesta nu vor fi focuri de artificii, va fi un spectacol de lasere și drone care va marca începutul evenimentului”

Mesajul postat de Adriana Bahmuțeanu, cu doar o zi înainte de moartea lui Silviu Prigoană: „Dacă ceva îți face rău...”

Robi de la “Casa iubirii”, prima reacție după înfrângerea din RXF. Concurentul s-a filmat cu ochiul bandajat și cu vânătăi: „Cam asta se întâmplă când te bați…”

"Nu vorbește, nu știu dacă aude sau vede" Viața lui Răducu s-a schimbat radical, după ce a fost implicat într-un accident. Tânărul de 18 ani a fost lovit în plin de o mașină


Cookies