Vedetele au o casnicie cum rar mai exista in ziua de astazi.
Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare.
Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa.
Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.
10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.
Crema
10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri
de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.
Glazura
Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati.
Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.
Cei doi s-au indragostit in urma cu 11 ani, iar din 2008 sunt sot si sotie. Ei bine, oricat ar parea de greu de crezut, in ciuda programului extrem de incarcat, artista gaseste timp sa-i faca sotului mici placeri culinare.
Printre ele se numara si prajitura favorita a prezentatorului tv care, desi are o denumire nefericita, artistei ii iese absolut delicioasa. Andra a invatat sa faca desertul-minune chiar de la mama ei si le impartaseste reteta tuturor fanilor.
10 albusuri se bat spuma cu 300 de grame de zahar tos, 300 de grame de nuca prajita si macinata si patru linguri de faine. Se coc patru foi pe dosul tavii, bine unsa cu grasime.
Crema
10 galbenusuri se amesteca pe aburi cu 300 de grame de zahar, doua linguri de faina si 100 de ml de lapte caldut, pana se ingroasa. Dupa ce s-a racit compozitia, se amestecacu doua pachete de unt. Se pune crema intre foile de bezea si se unge si ultima foaie intr-un strat subtire.
Glazura
Se caramelizeaza 250 de grame de zahar in care se adauga 200 de grame de nuci bucati.
Se intinde pe un dog (fund de lemn) si se zdrobeste cu un ciocan de batut snitele. Aceasta glazura se toarna peste ultima foaie pusa.