Andra Măruță, dată de gol de un fost proprietar de hotel! Ce făcea artista înainte să devină cunoscută: „Avea vreo 16 ani și mă ruga...”

Andra Măruță
Andra Măruță

Un fost patron de hotel a dezvăluit ce obișnuia să facă Andra Măruță pe vremea când nu era celebră! Nimeni nu se aștepta la asta!

La 35 de ani, Andra Măruță este poate cea mai cunoscută artistă de la noi din țară și nu numai! Cântăreața se poate mândi din toate punctele de vedere, atât profesional, cât și personal, dat fiind faptul că trăiește o poveste de dragoste de ani buni alături de Cătălin Măruță, cel cu care și-a întemeiat o familie foarte frumoasă. Drumul său către cariera de succes de care se bucură astăzi a fost foarte greu, iar acest lucru nu l-a recunoscut doar ea, ci și cei care au contribuit la evoluția sa.

Citeste si: Cătălin Măruță, mesaj public pentru Andra după ce a plecat de acasă pentru câteva zile: „Întrebați-o dacă îi este dor de mine”

Andra și Cătălin Măruță
Andra și Cătălin Măruță[Sursa foto: Instagram]

Ce făcea Andra Măruță înainte să devină cunoscută

Ca în cazul multor vedete din lume, și Andra a pornit de jos, iar prin muncă și dedicație a ajuns să fie cunoscută de o țară întreagă! Pe vremea când nici măcar nu împlinise vârsta majoratului, Andra străbătea țara alături de tatăl ei pentru a participa la concerte și diferite evenimente.

Se pare că cel care i-a fost alături încă de la începuturi a fost tatăl ei, fără de care nu ar fi putut să ajungă cine este astăzi. Ei bine, pentru a-și construi o imagine, Andra cânta și fără bani, lucru pe care și-l aduce aminte și fostul patron al unui mare hotel din Capitală! 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cum arată Andra Măruță complet nemachiată? Artista s-a fotografiat la primele ore ale dimineții, fără filtre

Andra Măruță
Andra Măruță[Sursa foto: Instagram]

Pe vremea când acesta se afla încă la conducerea hotelului respectiv, primea foarte des mesaje de la tatăl Andrei, care îl ruga să o lase pe artistă să cânte gratis în incinta localului. 

„O știu pe Andra înainte de Măruță.

Eu când aveam cazinou la Hilton, prin ’98, ’99, 2000, Andra avea vreo 16 ani și venea cu taică-su cu trenul de la Cluj. Mă ruga taică-su: <<Domne, vreau să cânte fata mea gratis!>> Omul foarte deștept. Taică-su era impresarul ei. <<Vreau să o lăsați să cânte numai să știu eu că a cântat la Hilton. Vreau să o lăsați să cânte doar așa, să o vadă lumea>>. 

Deci  omul foarte deștept, foarte ok. Foarte bun impresar, tatăl Andrei. El a ridicat-o foarte mult. Nu îmi place Măruță, dar îmi place Andra”, spunea afaceristul.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Cine este ANDRA MĂRUȚĂ. "Părinții au observat devreme inclinația mea către muzică și m-au încurajat să-mi urmez visul."

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies