Andra, o mamica de nota 10! Prin ce siretlicuri a convins-o David sa il ia cu ea la o petrecere!

Andra, o mamica de nota 10! Prin ce siretlicuri a convins-o David sa il ia cu ea la o petrecere!
Andra, o mamica de nota 10! Prin ce siretlicuri a convins-o David sa il ia cu ea la o petrecere!

Andra stie cum sa-si apropie copilul si cum sa pastreze o relatie apropiata cu el. Zilele trecute, artista a venit la o petrecere importanta insotita de fiul ei, David, doar pentru ca cel mic dorea sa isi prezinte un costum!

Cand vine vorba despre copiii sai, David si Eva, Andra Maruta se topeste pe loc. Micutii sunt diferiti ca fire si pasiuni, iar daca Eva se joaca cu papusile si este o fetita cuminte, David, e un nazdravan si jumatate si nu sta locului niciun moment.

Zilele trecute, auzind ca parintii lui vor pleca impreuna la un eveniment, unde Catalin Maruta era invitat in calitate de prezentator, iar Andra trebuia sa sustina un concert, David a dorit sa ii insoteasca.

Dorinta i-a fost indeplinita dupa ce David si-a expus “motivatia”.

El i-a spus mamei sale ca vrea sa mearga la aceasta petrecere pentru a-si prezenta “costumul lui Michael Jackson”, primit in dar de ziua lui. Acesta era compus dintr-un sacou cu paiete si o palarie identica cu cele purtate de “Regele muzicii pop”.

“Cred ca toti am avut o perioada cand am fost fani infocati Michael Jackson, iar mie imi place acest lucru pentru ca Michael Jackson e unic!

David a primit costumul de ziua lui, iar cand a auzit ca mergem la o petrecere astazi, (n.r. miercurea trecuta) si ca aceasta este cu tematica alb-negru, m-a rugat sa il iau cu mine ca sa-si arate si el costumul. Asa ca l-am luat!

Toata ziua se uita la filmari cu Michael din concerte, de pe youtube. Din Romania ii place melodia asta noua a lui Marius Moga, “Ma doare la bass”, ii place Smiley si Adi Despot”, ne-a declarat Andra vorbind despre pasiunea fiului sau pentru muzica.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vladimir Draghia si Alice Cavaleru se casatoresc! Vezi toate detaliile nuntii

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies