Andra, primele declarații despre problemele din căsnicia cu Cătălin Măruță: „Chiar este greu”

Andra si Catalin Maruta
Andra si Catalin Maruta sunt impreuna de 16 ani

Ce spune Andra despre momentele grele din căsnicia cu prezentatorul Cătălin Măruță. Cum trec cei doi peste greutăți.

În urmă cu o lună, vestea că Andra și Cătălin Măruță și-ar putea spune adio a fost o adevărată surpriză pentru toată lumea. Carmen Harra a dezvăluit atunci că cei doi ar putea să își spună adio și că relația lor nu este una de viitor.

Andra a dezvăluit care au fost cele mai dificile momente din viața sa, dar și cum a trecut peste fiecare încercare.

Citeste si: Andra, noi detalii despre starea sa de sănătate! Cum se simte artista: „Trăiască medicamentele astea care îți alină puțin durerea”

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a dezvăluit Andra pentru viva.ro.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andra si Catalin Maruta
Andra si Catalin Maruta, alaturi de cei doi copii[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Întrebarea care a pus-o în dificultate pe Andra! Ce a vrut să afle Eva, la scurt timp după zvonurile legate de divorț

Cum mențin flacăra iubirii vie Cătălin Măruță și Andra

Cât despre modul în care reușesc să mențină flacăra iubirii vie, Andra și Cătălin Măruță au avut de partea lor câteva ajutoare.

Părinții celor doi le-au fost alături, la fel și bona familiei, așa că au putut avea timp și doar pentru ei.

Andra si Catalin Maruta
Andra si Catalin Maruta au doi copii impreuna[Sursa foto: Instagram]

„Chiar este greu să găsești timp când ai copiii mici, dar noi am fost norocoși și am avut ajutoare. Am avut o bonă, iar mama mea m-a vizitat și a stat cu cei mici de câte ori a fost nevoie. Acum, că Eva și David au crescut, nu mai este chiar așa de greu.

Dar, oricum, eu zic că flacăra pasiunii nu se stinge așa ușor, focul mocnește acolo și în perioadele în care abia apucăm să ne vedem. Că dacă s-ar despărți toată lumea când apar copiii, nu prea ar mai fi cupluri printre noi!



Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Unde a plecat Andra, după ce s-a speculat că divorțează de Cătălin Măruță! Cu ce bărbat celebru a fost surprinsă: „Andra, ești atât de frumoasă”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies