Andra se lasă pe mâna esteticienilor! Ce operație vrea să își facă solista? „O intervenție sau injecții…”

Andra
Andra Măruță a discutat despre operațiile estetice.

Andra, cea mai îndrăgită solistă din România, a mărturisit că nu a apelat la medicul estetician până acum, dar că nu exclude această variant. Mai mult decât atât, superba cântăreață a dezvăluit și momentul în care își va face operația, dar și la ce „artificiu” vrea să apeleze.

Andra a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România nu doar grație calităților sale de muzician desăvârșit, dar și pentru că mereu a avut grijă la imaginea sa și a fost un exemplu de feminitate și stil.

Andra
Andra Măruță a explicat că își dorește să apeleze la chirurgul estetician după ce trece de vârsta de 40 de ani.[Sursa foto: Facebook Andra]

Deși în prezent se luptă cu kilogramele în plus, Andra este conștiincioasă și face sport, are grijă la alimentație și încearcă să renunțe la obiceiurile nesănătoase.

Frumoasa solistă a recunoscut că nu are intervenții chirurgicale, dar nu respinge idea de a apela la medicul estetician atunci când va simți nevoia de anumite modificări.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andra apelează la medicul estetician! Primele declarații

După doi copii, trebuie să recunoaștem că frumoasa solistă arată excelent și s-a recuperat extrem de rapid! De asemenea, nici la nivelul feței Andra nu își arată vârsta, fiind fără doar și poate una dintre cele mai frumoase femei

din România. Caracterizată prin simplitate și bun gust, soția lui Cătălin Măruță este dispusă să treacă pragul medicului estetician, chiar dacă nu în curând.

Andra
Soția lui Cătălin Măruță a mărturisit că va apela la medicul estetician.[Sursa foto: Facebook Andra]

Andra a dezvăluit că se va lăsa pe mâna esteticianului după ce împlinește vârsta de 40 de ani și a recunoscut că îi este foarte teamă de ace și de bisturiu, frică pe care speră să o poată depăși până atunci.

“Deocamdată, nu am nicio operaţie, însă, fiind artistă vreau să arăt bine pentru fanii mei. Însă, acum mă simt bine în pielea mea şi este ok. Nu exclud asta pe viitor (n..r: să apeleze la intervenții estetice). Poate peste 10 ani, voi vrea o intervenţie sau injecţii ca să mă simt mai bine când mă uit în oglindă. Nu ştiu cum aş trece peste frica mea de ace şi bisturiu.

Sunt îngrozită de ele. Ar trebui să fiu foarte, foarte motivată să mă las pe mâinile unui medic.”, a dezvăluit Andra în cadrul unui interviu, potrivit Spynews.ro.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

O recunoști? E Andra Volos înainte să își facă operații estetice!

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies