Andra Volos, în pat cu noul iubit! Fosta concurentă de la Puterea Dragostei este îndrăgostită până peste cap!

Andra Volos, în pat cu noul iubit
Andra Volos, în pat cu noul iubit!

Andra Volos a postat de curând căteva imagini cu bărbatul de care s-a îndrăgostit, în pat.

Andra Volos, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, pare să-l fi dat uitării pe Bogdan Mocanu. Tânăra s-a pozat de curând în ipostaze tandre cu noul ei iubit. Deși nu i-a dezvăluit încă identitatea, Andra a dat de înțeles că există cineva special în viața ei, în momentul de față.

După o relație cu năbădăi cu cel care a câștigat primul sezon al show-ului matrimonial Puterea Dragostei, Andra Volos pare că și-a găsit în sfârșit liniștea în brațele altui bărbat.

Șatena a postat pe contul său de Instagram câteva imagini cu bărbatul misterios, spunându-le internauților că acesta îi citește mesaje de dragoste.

Andra Volos, în pat cu noul iubit!

Deși au curs speculațiile cu privire la o posibilă relație între Andra Volos și Mircea Eremia, se pare că lucrurile s-au clarificat în acest caz. Cei doi s-au declarat prieteni și astfel zvonurile despre un posibil cuplu au încetat. Bogdan Mocanu, fostul iubit al șatenei, pare să-și fi găsit și el perechea și acesta se declară pregătit să devină tată.

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Bogdan Mocanu își dorește un copil cu noua iubită! Tânăra l-a schimbat radical! „Până la 25 de ani vreau copil neapărat!”

Cum se întreține Andra Voloș

În ceea ce privește partea financiară, Andra Volos a declarat că este întreținută de către mama ei, care lucrează în Italia.

Se pare că femeia are venituri suficiente cât să îi poată oferi fiicei ei tot ce își dorește, astfel încât aceasta să nu fie nevoită să renunțe la vreo plăcere.

Andra Volos, în pat cu noul iubit!

Citeste si: Bogdan Mocanu a dat detalii despre noua iubită! Cine este femeia care i-a furat inima artistului?

„Eu sunt din Sighetul Marmației, însă de mult timp, locuiesc în Italia.

Părinții mei au divorțat când eu eram mică și, de la zece ani, am plecat cu mama la Genova. Acolo, am învățat, acolo m-am format ca om. Mama este cea care mă ajută, mă susține financiar și nu aș avea niciodată nevoie de banii altcuiva. În plus, am și eu job-uri în lumea fashionului, în concluzie, mă pot întreține singură. Restul sunt doar cuvinte fără rost, spuse, probabil, din invidie, fiindcă, altfel, nu văd motivul”,
după cum a declarat chiar Andra Volos, pentru WOWbiz.ro.

 

 



Citește și:

Varice, tratament și prevenție

Sâmbătă, de la ora 14:45, în ”ROventura”, La pas prin ”inima” Bucovinei, Câmpulung Moldovenesc

Imaginile au devenit virale! Maria Băsescu, în tinerețe! Aparițiile i-au lăsat pe toți fără cuvinte FOTO

Nicola nu mai vrea să stea în casă cu copiii ei! Nici nepoții nu i-a mai văzut de câteva luni, iar acum s-a aflat de ce

Comemorarea lui Anton Pann: Spectacolul „Povestea vorbei” la 170 de ani de la dispariția sa

Alina Sorescu, replică acidă pentru Alex Ciucu: „Fetele au plâns...”

Teo Trandafir, despre conflictul dintre Zanni și Jador! Ce dezvăluiri a făcut prezentatoarea de la „Follow us!” despre Zanni, după ce l-a acuzat pe Jador de abuz în relația cu Oana Ciocan

O mămică a 4 copii a dispărut misterios în urmă cu 6 luni. Poliția a făcut acum o descoperire macabră, iar familia nu înțelege ce s-a întâmplat


Cookies