Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! Război total între femeile din viaţa lui Bogdan Mocanu!

Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! Război total între femeile din viaţa lui Bogdan Mocanu!
Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! Război total între femeile din viaţa lui Bogdan Mocanu!

Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! E război total între femeile din viaţa lui Bogdan Mocanu, iar motivul e halucinant!

Andra de la Puterea Dragostei a atacat-o crunt pe Ana Lintaru, fosta iubită a lui Bogdan Mocanu. Tânăra nu s-a mai abţinut şi a umilit-o pe blondă, pe vlog-ul ei, după ce a acuzat-o că aruncă, frecvent, pe instagram, "săgeţi" la adresa relaţiei ei cu câştigătorul primului sezon al emisiunii fenomen Puterea Dragostei.

Mai mult decât atât, Andra nu s-a ferit să le arate internauţilor un mesaj dur pe care i l-a trimis Anei.

" Ana, stai frumos pe funduleţul tău şi nu mai căuta băgări de seamă. Nu ţi-am scris până acum niciodată, nu m-am gândit să-ţi dau replică la nimic, dar te atenţionez să stai cuminţică şi să cauţi o p..ă sau ce-ţi lipseşte şi nu îţi mai da cu părerea despre viaţa şi relaţia mea. M-am săturat să fiu etichetată în tot ce postezi tu", i-a scris Andra de la Puterea Dragostei fostei iubite a lui Mocanu.

Citeste si: Andra de la Puterea dragostei și-a schimbat look-ul: „Wow, nu te-am recunoscut”

Andra Volos o ameninţă pe Ana Lintaru şi o umileşte în ultimul hal! "Te rod gelozia, invidia, nu ştiu ce, dar te roade ceva, fata mea"

Replica Anei a venit imediat, dar în alt registru lingvistic." Ai luat totul prea personal! Nu este cazul să-mi vorbeşti aşa (am apucat să-ţi aud şi vocalul).

Seară frumoasă", a fost răspunsul Anei de la Puterea Dragostei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

" Te rod gelozia, invidia, nu ştiu ce, dar te roade ceva fata mea...De când am intrat în emisiune, te-ai băgat, cu tot felul de postări. Eu nu am nimic cu tine, dar, pur şi simplu, îmi stai în gât.

Tu postezi de fiecare dată chestii legate de Mocanu, că mai vorbiţi. A întrebat cineva dacă mai ţii legătura cu Bogdan, iar tu ai răspuns ceve de genul "De-ar şti Andra..." Potoleşte-te, măi fato", a mai zis Andra Volos pe vlog-ul ei.

S-a tot zvonit în ultima vreme, după ce Andra s-a pozat cu un pahar de la o cafenea celebră, pe care scria "Andra Mocanu", că foştii concurenţi de la Puterea Dragostei s-ar fi cununat civil în secret.

Bogdan Mocanu, declaraţii exclusive despre aşa-zisa sarcină secretă a Andrei!

Zice-se, de câteva săptămâni, că Andra ar fi...însărcinată, concluzie pe care au tras-o unii susţinători ai ei după ce au văzut nişte poze.

Am fost curioşi să aflăm adevărul gol-goluţ, aşa că l-am contactat pe Bogdan Mocanu şi l-am rugat să risipească misterul legat de căsătorie şi de o posibilă sarcină a Andrei.

Sincer şi deschis, aşa cum îl ştim, câştigătorul primului sezon al show-ului Puterea Dragostei a răspuns, tranşant, la toate întrebările.

Citeste si: Legătura șoc dintre Florin Salam și Andra de la Puterea dragostei! Manelistul a fost plăcut impresionat de frumoasa femeie

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

 

" Informaţiile au apărut pe un cont fals care e credibil pentru că are foarte mulţi urmăritori. Nu este adevărat că ne-am căsătorit, iar în ceea ce priveşte copiii, să ştiţi că amândoi ne dorim moştenitori. Dacă s-ar fi întâmplat, sigur că l-am fi păstrat, dar deocamdată nu este cazul. Eu îmi doresc să am un copil până la vârsta de 25 de ani, iar Andra ştie asta...Deocamdată însă nu am plănuit să devenim părinţi, dar cine ştie ce ne rezervă viitorul", a declarat Bogdan Mocanu.

 

 

 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Bogdan Mocanu spune de ce nu a fost la petrecerea Siminei şi a lui Alex Zănoagă! "Era acolo şi Andy"

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Incident neașteptat la Beach, Please! 2024: "Dați-ne niște apă că leșină". Ce s-a întâmplat în timpul prestației lui Petre Ștefan

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies