Andrada și Cazi de la Puterea dragostei s-au despărțit!

Andrada și Cazi s-au despărțit
Andrada și Cazi s-au despărțit după câteva luni

Ce s-a întâmplat cu cei doi foști concurenți de la Puterea dragostei la câteva săptămâni după ce au fost eliminați din casa dragostei.

Despărțire neașteptată la Puterea dragostei. După câteva săptămâni după ce au decis să iasă împreună din competiție pentru a-și continua povestea de dragoste în afara concursului, Andrada și Cazi și-au spus adio.

Povestea lor se pare că a ajuns la final, iar Andrada și Cazi au decis să o ia pe drumuri separate. Urmăritorii celor doi au observat că au dispărut toate fotografiile cu cei doi, mai ales că au fost nedespărțiți după ce au fost eliminați din competiție.

În plus, Andrada și Cazi își doreau să devină părinți și se bucurau din plin de noua viață în România.

Citeste si: Mariana de la Puterea dragostei, prima reacție după ce Cristian Comănici a plâns în direct: „Nu din interes”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Cu Mariana și Aya țin legătura. Am mai schimbat două vorbe și cu Mădălina. Îmi este dor de momentele care erau la început, în rest nu m-aș mai întoarce la emisiune.

Andrada și Cazi s-au despărțit
Andrada și Cazi s-au despărțit[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Bianca Comănici, mesaj înduioșător pentru Andreea Mantea: "Unul dintre cei mai frumoși oameni"

M-am mutat în București cu Cazi. Mă înțeleg de minune cu el, nu mă așteptam.

Viața este foarte bună după emisiune. Am început să-mi revin și psihic și fizic.

Încet, încet, o să mă recuperez de tot. Cel mai mult îl iubesc pe Cazi”, spunea Andrada de la „Puterea Dragostei” imediat după eliminare.

Și Cazi era extrem de îndrăgostit de Andrada și se vedea alături de ea pentru toată viața.

„O să fim împreună toată viața noastră, dragii noștri, așa că stați liniștiți!”, spunea Cazi de la „Puterea Dragostei”.



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum este viața Sânzianei Buruiană de când a devenit mămică pentru a doua oară și care sunt lucrurile pe care se axează acum. „Nu am mai pus așa accent pe mine. Nu prea mai e cazul.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies