Andreea Berecleanu, momente de neuitat în vacanță. Ce a descoperit vedeta în Spania

andreea berecleanu
Andreea Berecleanu

Andreea Berecleanu este foarte activă pe rețelele de socializare. Jurnalista împărtășește o mulțime de momente din viața ei, cu urmăritorii săi. În această vară, vedeta a plecat alături de familie, în Spania.

Meleagurile spaniole au uimit-o pe Andreea și a povestit tot ce i s-a întâmplat, pe rețelele de socializare.

Andreea Berecleanu a plecat în vacanță alături de familie

andreea berecleanu familie
Andreea Berecleanu și familia ei[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Cine este Andreea Berecleanu. „Atunci când am făcut acea alegere, de a rămâne jurnalist, eu știam ce aleg. Știam că nu am de pierdut”

Prezentatoarea a aplecat la malul mării, alături de soțul ei, medicul estetician, Constantin Stan și de fiul ei din cealaltă căsnicie, Petru. Cei trei au ales o destinație de vis, San Sebastian. Frumoasa familie s-a bucurat de peisaje spectaculoase, în nordul Spaniei. Andreea postează o mulțime de fotografii, în care surprinde diverse aspecte ale vieții ei. De această dată, jurnalista le-a arătat fanilor ei, pe unde se plimbă și se relaxează.

Vedeta a publicat imagini cu străduțele, cu oamenii, peisajele, sau mâncarea din Spania.

Ce a descoperit Andreea Berecleanu pe plaja din Spania

andreea berecleanu iubit
Andreea Berecleanu și Constantin Stan[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Cine este soțul Andreei Berecleanu. „M-am căsătorit din primul an de facultate cu o colegă de la Medicină şi stăteam în cămin”

Bruneta le-a oferit urmăritorilor săi, detalii despre ce a văzut în San Sebastian, cu lux de amănunte. Se pare că Andreea a fost lacut surprinsă de această țară, atât din punct de vedere al peisajelor, cât și al oamenilor. Prezentatoarea TV  a mărturisit că ce se întâmplă pe litoralul spaniol este foarte diferit de ceea ce vedem pe litoralul românesc. Vedeta a mărturisit că a văzut o mulțime de tineri care făceau sport sau care citeau.

Mai mult, fetele și femeile nu exprimau deloc vulgaritate prin costumele lor de baie.

„Sunt mută de admirație!!! Știam că nordul Spaniei e diferit, însă aveam să aflu zilele acestea și în ce fel. Am ajuns deja în San Sebastian. Ce să vă spun mai întâi, celor care nu l-ați vizitat încă? Cât timp Petru a făcut lecția de surf, am stat pe o bucată de nisip și am făcut câteva instantanee doar în jurul meu.

Ele exprimă civilizație, bucurie, dar și o libertate a tinerilor înțeleasă diferit. Sunt grupuri de tineri care fac sport, vorbesc, râd, înoată sau citesc. Nu se fumează pe plajă, nu se beau cocktailuri, costumele de baie sunt alese cât să arate feminitate, nu vulgaritate! Părinții interacționează permanent cu copiii lor, indiferent de vârste”, a scris Andreea Berecleanu, pe conturile ei de socializare.

De asemenea, vedeta a povestit că a închiriat o mașină.

Cei trei aleg să meargă pe drumuri naționale, nu pe autostradă, pentru a putea observa mai bine împrejurimile și localnicii.

Citește și: Denisa și Bogdan, ceartă aprinsă în camera roșie! Concurentul nu vrea să înțeleagă că fata nu are sentimente pentru el: „Mai mult decât prieteni nu putem să fim”- kanald.ro

Citește și: Rezultate EDU.ro 2024: Ce site trebuie să accesezi pentru a vedea notele la Evaluare Națională- stirilekanald.ro

andreea berecleanu vacanta
Andreea Berecleanu în vacanță[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Hristu Chiacu îl acuză pe Cristi Borcea că a încercat să-i fure iubita! Cum a povestit nepotul lui Gigi Becali episodul

 



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Cum arată acum „Beyonce de România”. Minodora și-a făcut o schimbare spectaculoasă de look

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies