Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan

Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan
Andreea Antonescu a dezvăluit cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan

Andreea Bălan a dat naştere luni unei fetiţe de nota zece!

Pentru că vedeta a întâmpinat probleme, suferind un stop cardio-respirator, Andreea Antonescu, fosta ei colegă de trupă, a fost s-o viziteze. Nu a reuşit să o vadă pe Andreea Bălan, dar a cunoscut-o pe fetiţa ei şi a dezvăluit pentru "Răi Da Buni" cu cine seamănă micuţa.

Citeste si: Teo Trandafir, mesaj dureros după ce Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator: "Eu am fost acolo, aproape de moarte, știu ce înseamnă"

Citeste si: Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, dezvăluiri tulburătoare! "Mortalitatea este foarte mare în astfel de cazuri"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Andreea Bălan, primul interviu de pe patul de spital. Ce mesaj transmite arista

Cu cine seamănă fetiţa Andreei Bălan

Andreea Antonescu a vorbit despre starea vedetei care a dat naştere luni celui de-al doilea copil, dar şi despre fetiţă. Clara Maria a primit nota 10 de la medici şi, potrivit celor spuse de Andreea Antonescu, micuţa seamănă cu... tatăl ei, George Burcea!

"Am văzut bebeluşa şi este foarte frumoasă, este o fetiţă de nota 10 şi are foarte mult păr.

Este superbă(...) Acum, dacă stau să mă gândesc, cred că totuşi seamănă cu George", a mărturisit Andreea Antonescu pentru "Răi Da Buni".

Cât despre starea actuală a cântăreţei, Andreea Antonescu susţine că fosta ei colegă de trupă este din ce în ce mai bine.

 



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

Medicul care a salvat-o pe Andreea Bălan, dezvăluiri tulburătoare! "Mortalitatea este foarte mare în astfel de cazuri"

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies