Andreea Antonescu, despre cel de-al doilea copil: „Mi-aș dori tare mult...”

Andreea Antonescu, despre cel de-al doilea copil: „Mi-aș dori tare mult...”
Andreea Antonescu, despre cel de-al doilea copil: „Mi-aș dori tare mult...”

Cu cine se iubește artista.

Deși Andreea Antonescu este în mijlocul unei perioade foarte aglomerate având programul plin cu concerte de sărbători, aceasta este în continuare foarte atentă la viața sa personală. Un al doilea copil în viața vedetei a devenit un subiect foarte discutat în mass-media, așa că artista a decis să dea un interviu pe această temă.

Andreea Antonescu nu a finalizat încă divorțul de fostul ei soț, motivul invocat fiind acela că el este un bărbat foarte ocupat și nu a avut timp să vină în România pentru a se ocupa.

Faptul că încă este căsătorită nu a oprit-o din a intra într-o relație cu Ștefan Manolache, așa că internauții au început să se întrebe când cei doi vor avea un copil. De asemenea, fiica frumoasei românce, își dorește foarte tare o soră sau un frate, conform declarațiilor Andreei.

Citeste si: Dezvăluiri exclusive despre divorțul Andreei Antonescu de Traian Spak! ”Nici nu vreau să știu...”

Citeste si: Îi priește divorțul? Andreea Antonescu, imagini fierbinți de la piscină!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cel mai senzual secret al Andreei Antonescu! Ce credeți că se ascunde în spatele costumului de baie?

Andreea are o relație specială cu Sienna, fiica ei

Fiind întrebată când va rămâne din nou însărcinată, cântăreața a răspuns simplu, ”Dumnezeu cu mila!”. Aparent, acest subiect nu este unul tocmai confortabil pentru focoasa șatenă, care declară: „„Pentru mine, acest subiect a fost închis. Atât eu, cât şi Sienna am vorbit. Eu, la un moment dat, m-am gândit, de ce nu, poate vrea Dumnezeu şi dacă e să fie, va fi. Pe de altă parte, Sienna m-a tras de mânecă şi mi-a zis: Mamă, să ştii că eu m-am gândit foarte bine şi m-am răzgândit, mi-aş dori tare mult o surioară sau un frăţior.

Acum, Dumnezeu cu mila, ştii cum e. Ce e să fie, să fie.”.

Andreaa Antonescu a spus în cadrul aceluiași interviu că are o relație foarte specială cu Sienna, fiica ei și că într-o relație nu suportă să fie constrânsă. Când a venit vorba despre Ștefan, declarațiile sale au fost următoarele:

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

„El nu stă tot timpul după mine. Nu suntem legați ombilical. Are treabă! Sper că am demonstrat că nu sunt genul de femeie care să fie constrânsă vreodată de ceva sau cineva, nu suport să fiu ținută în hățuri. Fiecare persoană alege ce vrea în viața asta, fiecare persoană e cu programul ei. Sienna e cu mama la Galați. De abia aștept să ajung la ea. Am o relație specială cu fetița mea.

Facem năzdrăvănii împreună, uneori mama ne și ceartă. Nu sunt ca alte mame, suntem foarte apropiate.”

 

 



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Andreea Antonescu, despre divorțul de Traian Spak: „Suntem două persoane libere”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies