Andreea Antonescu, în pragul divorţului

Andreea Antonescu, în pragul divorţului
Andreea Antonescu, în pragul divorţului

Andreea Antonescu şi soţul său, Traian Spak, sunt căsătoriţi de opt ani şi au împreună o fetiţă, pe nume Sienna, în vârstă de 8 ani. În ultima vreme s-a tot zvonit despre un posibil divorţ, însă dacă până acum artista a infirmat toate zvonurile, de această dată situaţia s-a schimbat.

Andreea Antonescu şi Traian Spak au o relaţie la distanţă, având in vedere că soţul său traieşte în America din 2013, unde are o afacere în domeniul tranzacţiilor auto, iar Andreea are concerte în România. Principalul motiv care a produs ruptura între artistă şi soţul său este plecarea lui din ţară. Nu este exclus un posibil divorţ.
”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea.

Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, – a spus Andreea Antonescu, conform wowbiz.ro.

Citeste si: Ioana Ginghină a rupt tăcerea! Acesta este adevăratul motiv pentru care a divorțat de Alexandru Papadopol: „El a venit la mine într-o zi și mi-a zis...”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Fosta soție a lui Mihai de la Akcent, despre divorțul care a șocat showbizul

Citeste si: Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ

Cântăreaţa a recuoscut că distanţa a fost un adevărat obstacol în relaţia lor, iar prietena sa a confirmat acest  aspect: ” Nu mai merge relația. Are nevoie de cineva care să fie prezent, cu adevărat, în viața ei, e dificil să stea tot timpul departe de bărbatul ei, practic să își crească singură fata.

Divorțul e inevitabil, deși încă se mai speră la repararea relației. Dar, de ani buni, ei sunt ca și despățiți. Nu că nu s-ar înțelege, dar se văd atât de rar încât practic nu sunt o familie”  - conform wowbiz.ro



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Primele declaraţii ale Ioanei Ginghină după divorţ

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Erdal Küçükkömürcü, actorul care joacă rolul Erman Arsen în serialul „Tablou de familie”, un soț devotat și un tată exemplar! Iată ce familie frumoasă are celebrul actor

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies