Andreea Antonescu iubește din nou: „Îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu are un nou iubit

Cu cine se iubește Andreea Antonescu și ce planuri de viitor are cu acesta. Vedeta a vorbit și despre Traian Spak, soțul ei.

Andreea Antonescu iubește din nou! Frumoasa vedetă a dezvăluit cine este bărbatul pe care l-a prezentat deja mamei sale.

Deși încă nu a divorțat legal de Traian Spak, Andreea Antonescu își vede în continuare de viața personală și pare mai fericită ca niciodată. În plus, artista se vede deja în fața altarului din nou și ar vrea să îi dăruiască fetiței sale un frățior sau o surioară.

În cadrul unui interviu, Andreea Antonescu a dezvăluit că este îndrăgostită de noul său iubit pe care îl cunoaște de mai mulți ani și care este jurnalist:

„Din moment ce am rămas în această relație pot spune că da, îl iubesc. Este jurnalist, dar nu doresc să-i dau numele. Ne cunoșteam de mai mulți ani, am fost prieteni. Suntem împreună de trei luni. Da, îmi doresc să mă recăsătoresc și mai vreau un copil”, a spus aceasta pentru playtech.ro.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Andreea Antonescu
Andreea Antonescu isi doreste sa fie mama din nou[Sursa foto: Instagram]

De asemenea, și mama Andreei, dar și Sienna, fetița ei, l-au cunoscut pe noul iubit. Momentan, cei doi locuiesc separat.
„Mama îl cunoaște deja. L-a văzut și Sienna, dar nu i-am spus încă cine e”, a completat aceasta.

Citeste si: CITEȘTE: Cine este ANDREEA ANTONESCU. Biografie: data nașterii, căsătorie, copil, divorț

Andreea Antonescu, despre Traian Spak, soțul ei: „Lucrurile sunt clare”

Cât despre soțul său, Andreea a precizat că lucrurile sunt clare și că nu mai este nimic de făcut, în afară de a fi prieteni de dragul Siennei.

„Cu Traian lucrurile sunt clare de acum trei ani! Nu avem asupra a ce să revenim! Țelul nostru este fericirea Siennei, statutul de părinți pentru ea nu ni-l va lua nimeni. Cât despre noi doi, suntem pe drumuri diferite, fiind oamneni maturi cu planuri de viitor separate!

Nu sunt persoana care să revină asupra unei hotărâri gândite o perioadă lungă de timp și nici nu reacționez la impuls! Divorțul se va pronunța curând! Eu îmi doresc să-mi refac viața”, a adăugat artista.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Actrita din „Tablou de familie” traieste pe picior mare! Cat plateste chiria lunara Gökçe Bahadır, pentru vila de lux in care locuieste alaturi de sotul sau

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies