Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie

Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie
Andreea Antonescu, mai sexy ca niciodata! Cum arată jumătatea trupei Andre, în costum de baie

Andreea Antonescu, jumătatea șatenă a trupei Andre, se simte, cu siguranță, în această perioadă, mai bine ca niciodată și, mai mult decât atât, pare să fie mai îndrăzneață decât oricând.

Chiar dacă se discută de un divorțul inevitabil de Traian Spak, Andreea Antonescu pare decisă să se bucure la maximum de viață, motiv pentru care, atunci când are puțin timp, fuge pe Litoralul românesc pentru a se bucura de vară.

Citeste si: Povestea cutremurătoare a Andreei Antonescu! Ce s-a întâmplat DE FAPT când i-a murit tatăl! "Este pentru prima oară când îmi deschid sufletul așa" INTERVIU EXCLUSIV

Citeste si: Trupa Andre se reunește după 18 ani. Andreea Bălan a facut marele anunț

Citeste si: Andreea Antonescu, schimbare de look. Este de nerecunoscut!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Iar acolo, Andreea Antonescu nu este deloc inhibată când vine vorba de mici ședințe foto în care să arate, dacă mai era nevoie, că este una dintre cele mai sexy artiste din showbiz-ul românesc.

De exemplu, zilele trecute, focoasa cântăreață a ajuns în Mamaia pentru câteva ore și, fără să stea pe gânduri, a renunțat la haine pentru un costum de baie care dovedea, în ciuda faptului că a născut și că nu mai este la 20 de ani, că este extrem de senzuală. Astfel, purtând un costum de baie negru care îi punea, din plin, în evidență bustul perfect, Andreea Antonescu a avut grijă să se vadă că ar eîncă forme de fotomodel chiar dacă nu este o împătimită a sălilor de fitness și, mai mult chiar, nu se ține de vreo dietă.

Am fost pentru o zi și o seară la mare”, ne-a dezvăluit Andreea Antonescu, după ce s-a lăsat fotografiată, la plajă, în ipiostaze care ar înnebuni orice bărbat. Doar că, seara, jumătatea trupei Andre a recidivat. Mai exact, Andreea Antonescu, plecată la o plimbare pe faleză a mai fost surprinsă în câteva ipostaze care ar putea băga boala într-un bărbat: purtând o pereche de pantalonași scurți și o bluză suficient de largă pentru a se putea observa că nu are sutien, artista a atras toate privirile celor din jur.

Citește și: Catinca, mesaj îngrijorător în mediul online: "Îmi faceți rău!" Ce se întâmplă cu fosta concurentă din Casa iubirii după despărțirea de Ștefan- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Antonescu pune muzica pe primul loc!

Relaţia dintre Traian Spak şi Andreea Antonescu a fost, în repetate rânduri, pusă sub semnul întrebării, motivele fiind evidente: ea locuieşte mai mult în România, loc în care face tot ce îi stă în putinţă pentru a-şi continua cariera muzicală, fotografiile cu ei doi, împreună, sunt de-a dreptul rarisime, iar de-a lungul timpului s-au tot ferit să dea detalii – aşa cum fac alte vedete – despre relaţia lor de cuplu.

Cu toate acestea, de curând, Andreea Antonescu, pentru prima oară, a recunoscut că sunt probleme cât se poate de serioase în cuplu. ”Nu s-a schimbat statutul, deocamdată nu s-a schimbat nimic. De vreo patru ani se gândește toată lumea. Nimic nu este pe vecie și, la urma umei, nu se garantează nimic. Avem o singură garanție în viața asta și anume moartea. În rest, totul e relativ. Nu pot exclude varianta unui divorț”, spunea Andreea Antonescu.
Cu toate acestea, a recunoscut pentru WOWbiz.ro frumoasa cântăreață, problemele sunt cât se poate de reale. ”Da, și distanța”, ne-a spus, acum ceva vreme, Andreea Antonescu.

”De patru ani tot divorțez... Traian este un om pe care îl respect foarte tare, la care țin foarte mult și suntem conștienți că faptul că avem un copil împreună, suntem conștienți că ea este universul nostru, știm că trebuie să luptăm pentru ea, indiferent ce ne aduce viața. În momentul de față am ales muzica, cu tot ceea ce implică asta. Pe Traian nu l-a deranjat, ce am apreciat la ea tot timpul a fost faptul că și-a dorit să pun muzica pe primul plan. El s-ar fi dat la o parte dacă ar fi considerat că relația noastră ar fi un impediment în cariera mea... Traian e un om foarte bun... E un om care, atât cât a putut, a fost lângă mine”, ne-a explicat Andreea Antonescu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Conflictul neștiut dintre Adda și CRBL. Motivul pentru care artistul a scos-o de la un concert, înainte să urce pe scenă. „Am suferit tare pentru că eram la început.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies