Andreea Bălan, criticată pentru ținută! Cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden: „Halat în toată regula”

Andreea Bălan, criticată pentru ținută! Cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden: „Halat în toată regula”
Andreea Bălan, criticată pentru ținută! Cum s-a îmbrăcat la un eveniment monden: „Halat în toată regula”

Andreea Bălan a fosr criticată din nou de internauți. Tinuta cu care s-a afișat la un eveniment monden a fost asemănată cu un halat.

Andreea Bălan a avut grave probleme de sănătate după ce a adus-o pe lume pe cea de-a doua fiică a familiei. în ciuda faptul că a suferit mai multe intervenții chirurgcale și a fost la un pas de moarte, frumoasa cântăreță s-a întors pe scenă și nu trădează deloc suferința prin care a trecut.

Recent, ea a fost invitată la un eveniment monden la care au participat multe persoane publice din România și au purtat ținute care mai de care mai spectaculoase și sofisticate.

Din păcate, felul în care s-a îmbrăcat Andreea nu a fost pe placul tuturor fanilor ei. Ea a fost criticată de urmăritori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Ești frumoasă, dar ținuta... un halat”, „Ești superbă, un corp perfect, dar ai nevoie de un stilist mai bun. La emisiune ești întotdeauna îmbrăcată fără cusur..

La evenimente, outfiturile par mai mari cu un număr.. Nu te avantajează deloc”, „Urâtă ținută! Halat în toată regula”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care le-au lăsat urmăritorii Andreei Bălan în dreptul unei fotografii surprinse la evenimentul cu pricina.

Ce reguli i-a impus Andreea Bălan soțului ei, după ce artista a născut pentru a doua oară

„Să ai doi copii este foarte frumos, dar este și foarte greu, mai ales dacă nu ai ajutor.

Noi o avem pe mama, avem și o bonă, dar întotdeauna trebuie să existe doi oameni, nu se poate ca un om să aibă grijă de ambele fetițe, pentru că e diferența mică de vârstă și când Ella vrea în parc, cealaltă, hop, trebuie să mănânce, fix în același timp!

Când Ella vede că pitica mănâncă, atunci vrea și ea să iasă afară, să meargă în parc și trage de tine.

Deci trebuie doi oameni constant care să aibă grijă de ele și trebuie să ne anunțăm unul pe altul când avem filmări sau evenimente și să ne programăm. Ne scriem în caiețel: „Uite, în ziua cutare, eu am chestia asta”, iar el stă acasă. Sau mă anunță el: „Uite, trebuie să filmez ceva sau am o repetiție” și atunci, stau eu acasă. Ne facem programul unul în funcție de celălalt.
Bona nu e internă”
, a dezvăluit pentru Libertatea Andreea Bălan.



Citește și:

Bazofile crescute în testele de sânge – semnificații și implicații clinice

A slăbit 127 de kilograme în doar doi ani. Nu a luat pastile şi nu s-a operat, dar a făcut un lucru banal zilnic

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies