Andreea Bălan, declarație emoționantă după despărțirea de George Burcea. „Nu am mai avut ce să salvez...”

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire

Andreea Bălan a povestit în noul său vlog motivele despărțirii de George Burcea și faptul că s-a chiuit foarte mult să salveze relația, dar nu mai au cale de împăcare.

Andreea Bălan face din ce îm ce mai multe dezvăluiri despre fosta sa relație și totodată despre motivul real al despărțirii. La insistențele fanilor săi, Andreea Bălan a oferit detalii importante despre divorțul de George Burcea, iar internauții au fost surprinși să afle anumite aspecte din  viața Andreei Bălan și a lui George Burcea.

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire

Citeste si: Câți bani va plăti George Burcea pentru pensia alimentară a fetițelor sale

După ce a povestit că imediat după operațiile de cezariană și după ce a suferit un stop cardio-respirator, a fost nevoită să se întoarcă la muncă, pentru a-și întreține fetițele și soțul, Andreea Bălan a trecut la noi dezvăluiri despre relația sa.

„Nu ai cum să salvezi sau să lupți pentru cineva care nu vrea să mai fie acolo și vrea altceva. Sau cineva care este într-o zonă cu niște traume și nu vrea să fie ajutat.

George nu și-a dorit acest lucru, prin urmare despărțirea a fost inevitabilă. Nu am mai avut ce să salvez. El a vrut să aibă altă viață. În viața în care era cu noi nu se mai regăsea și se simțea nefericit”, a mărturisit Andreea Bălan în cel mai recent vlog de pe canalul său de YouTube.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

„Mulți dintre voi mi-ați scris că vă doriți ca eu și George să ne împăcăm. Din păcate, nu se mai poate acest lucru. Deja am trecut de punctul în care se mai putea repara ceva. Urmează să depun actele de divorț”, a mai spus Andreea Bălan, confirmând încă o dată că „90 la sută dintre lucrurile scrise în presă sunt adevărate”, a continuat solista Andreea Bălan.

andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire
andreea bălan, george burcea, andreea bălan și george burcea, declarație, despărțire

„Nu vreau ca fetele noastre să afle toate lucrurile urâte care s-au întâmplat între noi(..) El la un moment dat s-a schimbat. Din motivele pentru care le-ați auzit în presă. De acolo lucrurile au degenerat, iar eu în trei luni m-am trezit că nu mai am familie”, a mai adăugat Andreea.

Citeste si: George Burcea s-a ras pe cap după ce un prieten i-a stricat tunsoarea: „I-am spus să-mi ia puțin din vârfuri, dar cred că a greșit-o” FOTO

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

După două operații și probleme grave de sănătate, Andreea Bălan a fost nevoită să urce pe scenă pentru a-și întreține copiii și bărbatul

De asemenea, Andreea Bălan, o mamă foarte dedicată și iubitoare, a urcat pe scenă după două operații de cezariană și după o problemă gravă de sănătate, pentru a-și putea susține fiicele și, implicit pe soțul său, care nu contribuia cu nimic în casă.

Mai mult decât atât, sursele din anturajul celor doi, au mărturisit că George Burcea nu o ajuta pe Andreea nici în casă, așa cum actorul a pretins, nici financiar.

„George Burcea a devenit violent verbal cu Andreea, de față cu fetele și cu cei din jur, nu conta că erau acolo mama Andreei, bona fetițelor sau alții, din staff-ul ei. De multe ori, ea încerca să îl calmeze, dar nu reușea deloc.

El nu mai avea chef să stea casă, iar când Andreea Bălan îl întreba ce face, unde merge, i se răspundea pe un ton foarte agresiv. De aceea, lucrurile dintre ei nu s-au mai putut repara, oricât a încercat ea să tragă cu familia. El nu mai voia să o ajute, practic, în casă, chiar dacă Andreea aducea toți banii și mergea și la muncă, la concerte, la înregistrări, la filmări, pe unde avea treabă’, a declarat sursa, pentru wowbiz.ro.

Citeste si: Detalii șocante despre căsnicia Andreei Bălan cu George Burcea: „A devenit violent”. Totul se petrecea sub ochii fetițelor!

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

George Burcea, comentariu șocant, după despărțirea de Andreea Bălan. „Am rămas și cu banii în buzunar”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies