Andreea Bălan, declarații despre viitorul său iubit: „Cred că voi mai iubi”

Andreea Bălan, declarații despre viitorul său iubit: „Cred că voi mai iubi”
Andreea Bălan, declarații despre viitorul său iubit: „Cred că voi mai iubi”

Ce spune Andreea Bălan despre viitorul său și despre o nouă poveste de dragoste. Vedeta a răspuns unor întrebări delicate de-ale fanilor săi.

Ultimele luni au fost extrem de grele pentru Andreea Bălan, care a fost nevoită în multe zile să fie mamă și tată pentru fetițele sale, după ce George Burcea a decis să plece de acasă.

 

În timpul izolării, Andreea Bălan a încercat să își revină din punct de vedere sufletește după despărțirea de tatăl copiilor săi și le-a povestit și celorlalți cum a fost în această perioadă.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Ce câștiguri are Andreea Bălan în această perioadă? Sigur nu știai cum face bani

Ce spune Andreea Bălan despre un nou iubit

Luată la întrebări de către fani, artista a dezvăluit cum își vede viitorul amoros, dar le-a și oferit celor care o urmăresc câteva sfaturi despre viață.

În plus, vedeta le-a spus că nu își caută un nou iubit, însă este convinsă că o persoană va intra în viața sa cândva.

Citeste si: Alex Bodi nu pierde timpul după despărțirea de Bianca Drăgușanu. Și-a îndreptat deja atenția către o altă femeie. Nu o să își vină să crezi despre cine e vorba

”Nu-mi caut un nou iubit! Și nu trebuie să căutăm un nou iubit imediat ce ieșim dintr-o relație.

Și nu trebuie să căutăm, în general. În primul rând, trebuie să vindecăm dacă avem anumite probleme și apoi să fim liniștiți cu noi înșine. Este foarte important să nu ne punem piedici și să credem că dacă am avut un eșec în dragoste, înseamnă că nu vom mai iubi din nou. Eu cred în dragoste, cred că voi mai fi iubită, cred că voi mai iubi, dar nu trebuie să cauți și să fie ăsta un scop.
Trebuie ca tu să fii fericită și să nu aștepți ca fericirea să ți-o dea un bărbat. Sunt foarte multe relații care se bazează pe dependență emoțională și foarte multe femei care căută barbatul care să le facă fericite, depresia îți provoacă astfel de momente. Cred că o femeie este cu adevărat înțeleaptă după 35 de ani”, a spus Andreea Bălan pe canalul său de YouTube.

 



Citește și:

Mic dejun cu avocado: 3 rețete rapide, sănătoase și savuroase

Un nou divorț zguduie showbizul autohton! Motivele pentru care Nick Chișiu și Ioana Chișiu nu mai formează un cuplu: „Un bărbat mai tânăr...”

INCREDIBIL! O româncă, PRIMUL FOTOMODEL din lume. IMAGINILE cu ea sunt spectaculoase!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Jennifer Lopez și Ben Affleck și-au scos la vânzare bunurile comune

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Scandal monstru între Roberta și Julia! „Să faci pași la tine acasă, tu, nu eu!” Sebastian este mărul discordiei! Iată ce replici aprige și-au spus cele două concurente și cum a reacționat Sebastian

Filmul tragediei de la Suceava! Mama Ancuței a prevestit tragedia: Nu veniți!


Cookies