Andreea Bălan, despre cele mai grele momente din viaţa ei: ”Am adunat toate rănile, experienţele negative şi emoţiile reprimate.”

Andreea Bălan, despre cele mai grele momente din viaţa ei: ”Am adunat toate rănile, experienţele negative şi emoţiile reprimate.”
Andreea Bălan, despre cele mai grele momente din viaţa ei: ”Am adunat toate rănile, experienţele negative şi emoţiile reprimate.”

Andreea Bălan se poate considera o femeie împlinită. Iubeşte şi este iubită, are o fetiţă care îi aduce bucurii în fiecare clipă, iar cariera îi merge ca pe toate. Totuşi, înainte de a ajunge aici, ea a fost nevoită să lupte mult, iar despre asta vorbeşte noua ei piesă.

”Îţi mai aduci aminte” este noul single semnat de celebra artistă, iar aceasta a ţinut să le dezvăluie fanilor ce înseamnă pentru ea.  Mai exact, ea a vorbit despre cele mai grele momente din viaţa ei, dar care au ajutat-o să ajungă ”în vârf”, scrie WOWbiz.ro.

“Îţi mai aduci aminte" vorbeşte despre luptele mele, despre evoluţia mea emoţională. Fiind nevoită să mă maturizez când alţii încă se bucurau de copilărie, am simţit încă de atunci că viaţa este ca un munte pe care trebuie să-l escaladez cu orice preţ.


 

În drumul către “vârf" am cărat în spate un bagaj emoţional imens, în care am adunat toate rănile, experienţele negative şi emoţiile reprimate, reuşind câteodată să mă tragă şi înapoi. Drumul a devenit mai uşor doar atunci când am început să conştientizez influenţă acestui bagaj asupra mea, când l-am acceptat că parte din mine şi am încercat să mă debarasez de el vindecând rănile.

De departe cea mai grea luptă am dus-o cu mine însămi că să devin un om mai bun, mai înţelept şi mai împăcat cu mine.”, a scris ea pe contul personal de socializare.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce cadou a primit Andreea Mantea de ziua ei de la Mihai Mitoseru, colegul de la emisiunea “Se striga darul”?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies