Andreea Bălan, dezvăluiri despre problemele de sănătate: „Mi-am făcut testamentul”

Andreea Bălan
Andreea Bălan a stat internată 6 zile

Vedeta a fost la un pas de moarte zilele trecute. Tânăra a decis să facă testamentul înainte de a intra în operație.

Andreea Bălan a trecut prin clipe cumplite săptămâna trecută. Vedeta a fost din nou la un pas de moarte, după ce a ajuns la spital cu un abces abdominal, care trebuia operat de urgență.

Vedeta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV cum a reacționat la auzul veștii că va trece printr-o nouă operație, dar și ce a făcut înainte de a intra în sala de operație.

Citeste si: Lamar Odom și Sabrina Parr s-au despărțit! Cei doi urmau să se căsătorească la anul

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Pentru că a crezut că durerile sunt din cauza unei indigestii, Andreea Bălan a neglijat durerile, însă acestea au devenit din ce în ce mai mari, până lunea trecută.

Atunci, artista a decis să meargă la spital pentru investigații amănunțite.

Citeste si: Rupert Grint din Harry Potter, prima imagine cu fiica sa

„A fost un abces abdominal de 6 centimetri, eu de o lună aveam dureri. Cred că de la mâncare, am făcut o indigestie. Am fost la doctor, mi s-au făcut radiografii. Mi s-a dat tratament, dar eu tot aveam dureri și am crezut că e tot de la balonare.

Luni seară aveam dureri foarte mari, apăsa pe toate organele, mai ales pe colon. Mi-a luat sânge pe loc, aveam o infecție foarte mare, fără să se știe unde. La ecografii, nu s-a văzut la ecografie. Abia la computerul tomograf s-a văzut acest abces, m-au internat pe loc. Dacă mă întorceam acasă riscam să se spargă și să fac sempticemie”, a dezvăluit Andreea Bălan, la Xtra Night Show.
Andreea Bălan
Andreea Bălan a fost internată de urgență[Sursa foto: Instagram]

Ce a făcut Andreea Bălan după ce a aflat că va fi operată

Vedeta a dezvăluit că a doua zi urma să fie operată, însă, din fericire, abcesul a început să se elimine singur, iar până duminică a rămas în spital. Speriată de faptul că va trece printr-o operație complicată, Andreea a decis să își facă testamentul vocal și să le trimită mesaj tuturor celor dragi ei.

„M-au programat la operație a doua zi. Am avut un noroc maxim. Mă speriasem deja, am dat mesaje la toți cei dragi, îmi făcusem testamentul vocal. Nu era sala de operații gata, și de stres s-a eliminat abcesul singur. Am avut un dren 6 zile, am avut un antibiotic foarte puternic, infecția s-a redus foarte repede. Acum trebuie să țin un regim strict. Trebuie să am grijă ce mănânc”, a mai mărturisit artista.



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Ce acuze i se aduc cântărețului Pepe și de ce a divorțat?

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Ceren Karakoç, actrița care joacă rolul Nursema în serialul „O dragoste”, apariție de senzație în mediul online! Iată cum a fost surprinsă celebra actriță la finalul sezonului de filmări, în compania colegilor săi!

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies