Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!
Andreea Bălan, din nou în rochie de mireasă!

Andreea Bălan şi soţul ei, outfit-uri uluitoare la un eveniment monden! Uite cum s-au îmbrăcat!

Petrecerea unei reviste longevive de lifestyle feminin a găzduit, recent, toată crema showbiz-ului autohton. Dress code-ul evenimentului, PUNK, le-a pus vedetelor creativitatea şi imaginaţia la grea încercare, multe dintre ele preferând să apeleze la stilişti, să nu gafeze pe covorul roşu. Ei bine, Andreea Bălan a vrut să acapareze toate privirile şi îndrăznim să spunem că a şi reuşit.

Andreea Bălan, în rochie de mireasă la un eveniment monden! Soţul ei a fost...căpitan!

Solista s-a îmbrăcat într-o rochie de mireasă, iar piesa "punk" a fost o geacă de piele neagră. Soţul ei, George Burcea, a purtat un costum special de căpitan, cu o atitudine de invidiat care arăta că este un actor extrem de talentat.

Citeste si: Andreea Bălan a plâns aproape pe tot parcursul nunții cu George Burcea! „Nu mi-a fost ușor deloc”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Nu ştim cum vor comenta criticii de modă această apariţie de cuplu, dar putem să spunem că artista şi soţul ei au reuşit să se plaseze direct în centrul atenţiei tuturor cum au intrat în Palatul Parlamentului.

Citeste si: Andreea Bălan, detalii picante din timpul pregătirilor pentru marele eveniment: "Ne-am certat înainte de nuntă". Motivul pentru care soțul artistei a răbufnit

Andreea Antonescu a optat pentru o ţinută extrem de sexy

Colega de trupă a Andreei Bălan a preferat să îmbrace un outfit provocator format din fustă scurtă, ciorapi animal print rupţi, top mulat şi o geacă neagră de piele. Vedeta şi-a făcut şi o coafură emblematică pentru curentul punk, iar atitudinea a fost şi ea la înălţime. Nu putem să nu remarcăm că, de când a divorţat, cântăreaţa arată din ce în ce mai bine şi are o siluetă impecabilă.

 



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Andreea Antonescu, despre divorțul de Traian Spak: „Suntem două persoane libere”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies