Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin  încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI
Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

Starea de sănătate a Andreei Bălan este de natură să îi îngrijoreze pe toți cei care o cunosc pe talentata artistă, cu atât mai mult cu cât problemele pe care le are sunt departe de a se fi terminat.

 

Mai exact, susțin sursele noastre, deși Andreea Bălan a fost externată zilele trecute din clinica privată la care a născut și la care a suferit ultimele intervenții chirurgicale, veștile proaste nu au încetat să apară pentru cântăreață.

Citeste si: Jurnalistul Ovidiu Oanţă este în doliu: ”Dumnezeu sa te ierte, prieten drag”

Astfel, ne-au dezvăluit surse medicale, Andreea Bălan va fi nevoită să suporte a patra intervenție chirurgicală, care, speră ea, va fi și ultima în acest caz.

”Dacă totul merge bine, va mai avea o singură operație de suportat, una relativ simplă. Să sperăm că nu va mai trebui să mai meargă la clinică după acea operație decât pentru controale, dar nu are altă variantă, trebuie să se intervină chirurgical în zona respectivă (abdomen, n. red.) pentru rezolvarea problemelor pe care le-a avut în ultimele săptămâni”, ne-a explicat sursa citată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

În altă ordine de idei, spun sursele noastre, Andreea Bălan suferă cumplit că, din cauza operațiilor pe care le-a avut, nu poate, practic, să se bucure nicio secundă de prezența fiicelor sale, ea fiind constrânsă de starea ei de sănătate și de recomandările medicilor să nu facă, în primul rând, efort și să încerce să sta departe de orice care ar putea să îi ridice șansele unei infecții post-operatorii.

 

Citește și: „Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Imaginile durerii de la înmormântarea familiei din Suceava, ucisă de un șofer de TIR- stirilekanald.ro

Andreea Bălan, naștere cu complicații uriașe

Andreea Bălan a trecut prin momente cumplite când a adus-o pe lume pe Clara Maria, cea de-a doua fiică a ei și a lui George Burcea. Ea a făcut stop cardio-respirator în timp ce se afla în sala de nașteri și doar intervenția medicilor a reușit să o aducă la viață. După o sperietură puternică și câteva zile petrecute în spital, cântăreața credea că este pe drumul cel bun.

Din păcate, ea a ajuns din nou la spital după ce s-a trezit într-o baltă de sânge și a fost operată pentru a treia oară.

Într-un vlog pe care l-a realizat pe contul său de YouTube, Andreea a vorbit despre chinurile prin care a trecut. „Când văd branule şi seringi mă doare de dinainte să fiu înţepată numai când mă gândesc la cât de înţepată am fost acum 3 săptămâni.

Am ajuns la spital a treia oară, ţâşnea sângele pur şi simplu din operaţie. Pe 20 martie iar am sângerat, nu la fel de mult ca data trecută. A fost o operaţie foarte grea, au curăţat tot ce era de curăţat. În principiu, nu mai am niciun hematom. Încerc să mă odihnesc, nu prea reuşesc, dar mă simt din ce în ce mai bine. A fost foarte dureros. Toate acestea mi s-au întâmplat din cauză că pe 4 martie am avut acea embolie amniotică, atunci când am născut-o pe Clara, şi a provocat o cascadă de evenimente.
Sper să ajung acasă cu bine, am stat în spital adunat foarte multe zile, nu mai vreau să văd seringi. Am slăbit foarte mult, vreau să îmi revin, să stau acasă cu fetele mele. Îmi pare rău de Clara pentru că este foarte mică şi nu am putut fi alături de ea în primele zile de viaţă”
, a spus Andreea Bălan.



Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Andreea Bălan, din nou operată! Vedeta, nevoită să mai suporte cel puțin încă o intervenție chirurgicală DEZVĂLUIRI

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cine este și câți ani are Selen Uçer, actrița care joacă rolul Songül în serialul Tablou de familie! Iată cum arăta celebra actriță la început de carieră, în urmă cu două decenii

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies