Andreea Bălan este o mamă severă sau o mamă „cloșcă”? Cum își crește artista fetițele: „Sunt o mamă foarte relaxată, nu mă panichez absolut deloc! Răcesc, mă prefac că nu există răceala.”

Andreea Bălan este o mamă severă sau o mamă „cloșcă”? Cum își crește artista fetițele: „Sunt o mamă foarte relaxată, nu mă panichez absolut deloc! Răcesc, mă prefac că nu există răceala.”
Andreea Bălan este o mamă severă sau o mamă „cloșcă”? Cum își crește artista fetițele: „Sunt o mamă foarte relaxată, nu mă panichez absolut deloc! Răcesc, mă prefac că nu există răceala.”

Vedeta a vorbit despre modul în care își crește cele două fetițe.

Andreea Bălan a fost invitată în cadrul podcastului „Gând la Gând cu Teo”, acolo unde a vorbit despre cele două fetițe ale sale, Ella și Clara.

Andreea Bălan petrece zilnic timp alături de fiicele sale

Citește și: Andreea Bălan vorbește deschis despre momentul în care i s-a oprit inima, atunci când a adus pe lume cel de-al doilea copil: „De atunci eu nu mai pot să fac copii.”

Andreea Bălan este o mamă relaxată sau o mamă cloșcă? Cum își crește artista fetițele
Andreea Bălan și fiicele sale [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Bălan, despre divorțul de fostul soț. Cât de greu i-a fost să se descurce singură cu doi copii mici: „A fost foarte greu. Ai cheltuieli, ai o casă, ai copii. Oamenii nu au înțeles.”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Indiferent cât de aglomerat ar fi programul său, artista se asigură că își face în fiecare zi timp să le ia pe fetițe de la școală și să petreacă timp de calitate alături de ele.

 „ Le iau de la școală. Eu le iau în fiecare zi de la școală. Nu le verific notele. Am o doamnă care le duce în fiecare dimineață la școală, iar eu îmi fac toată ziua programul și la ora 16 sau 17 mă duc și le iau pe amândouă.

Încerc pe cât posibil. Acela este timpul meu petrecut cu ele. Când sunt în țară, eu trebuie să le iau de la școală. O zi au tenis, o zi au înot, o zi au gimnastică ritmică și o zi au engleză și eu le duc și le aștept. Stau o oră acolo, timp în care eu îmi fac treaba .”, a declarat vedeta.

Andreea Bălan, o mamă relaxată

Citește și: Ce a făcut Dana Roba cu verigheta de la Daniel Balaciu: „Am luat bani pe ea”. Când se va finaliza procesul de divorț al celor doi- kanald.ro

Citește și: Șocant ce a scris în biletul de adio Daniel, polițistul de 28 de ani care s-a împușcat în cap! S-a aflat ce durere îi apăsa sufletul- stirilekanald.ro

În ceea ce privește creșterea fetițelor sale, Andreea Bălan se declară o mamă extrem de relaxată.

Sunt o mamă foarte relaxată, nu mă panichez absolut deloc. A căzut? „Bravo, dă să pup, hai ridică-te, gata!” Se îmbolnăvesc, răcesc. Mă prefac că nu există răceala. „Nu e adevărat, nu ai răcit, curge un pic nasul, dar mâine trece.” Le inoculez că le trece, pentru că așa cum te porți tu, așa se vor purta și ele.

Dacă eu aș fi „Vai, ai răcit, nu se poate, hai să îți dea mami un medicament”, ea se îmbolnăvește doar de la mentalul ei. Dar eu dacă mă prefac „N-ai nmic, gata, hai, ți-a trecut!” se vindecă singure. Dacă vine vreo viroză, aștept, aplic această manipulare cât se poate și dacă văd că se agravează, sunăm pedriata și trecem pe antibiotic. Nu există să merg cu ele pe la doctor, pe la spital, nu există.
Mă prefac că nu există.
”, a mai povestit artista.  



Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cristina Șișcanu a îmbrăcat noua rochie în Ljubljana! Cum și-a accesorizat vedeta ținuta? „În seara aceasta sunt doamna profesoară.”

Imagini senzuale cu Mihaela Cambei! Cum a fost surprinsă alături de iubit FOTO

Nu te așteptai la asta! Așa arată casa lui Salman Khan și a Iuliei Vântur

S-a aflat cine este tânărul de 21 de ani găsit mort pe un dig din Mamaia

Livia a rupt tăcerea, la un an de la despărțirea de Bordea: „Am tot tras semnale de alarmă”

Julia va izbucni din nou în lacrimi din cauza lui Robi! „Să umilească pe altcineva nu pe mine!” Aflați ce se va întâmpla în Casa iubirii, joi, 8 august, de la ora 10:00 și 16:30, la Kanal D

Scandal URIAȘ la înmormântarea lui Nicu Covaci! Porțile cimitirului au fost ÎNCUIATE


Cookies