Andreea Bălan, în lacrimi! Artista suferă cumplit!

Andreea Bălan, în lacrimi! Artista suferă cumplit!
Andreea Bălan, în lacrimi! Artista suferă cumplit!

Andreea Bălan, în lacrimi! Artista suferă cumplit!

Evenimentele tulburătoare petrecute recent în Caracal au îndurerat și au revoltat întreaga opinie publică. Nici vedetele autohtone nu au rămas indiferente la ceea ce s-a întâmplat acolo! 

Andreea Bălan, mămica a două fetițe minunate, a ținut să împărtășească tuturor trăirile sale. Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, frumoasa mămică și-a exprimat revolta și frustrarea fața de ceea ce s-a întâmplat! 

Citeste si: Horoscop joi, 1 august. Neprevăzutul pândește la tot pasul! Cine va plânge la finalul zilei?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Dacă copilului meu i s-ar vorbi la 112 așa cum a vorbit acel polițist cu Alexandra, nu știu ce aș face… Adică, aș face multe și mai ales i-aș face lui.
Frustrarea și furia unui părinte nu au limite.  Să îi vorbească atât de civilizat și frumos Alexandra și el să o ia la mișto, să o mai și mintă că „ajunge în 2 min echipajul”, e bătaie de joc.

Și mai are tupeul în public să spună că nu a făcut așa”, a scris Andreea Bălan pe contul personal de Facebook.

Citeste si: Ce poți face cu bicarbonatul de sodiu și nu știai până acum. Îți va schimba viața!

Citeste si: Mesajul emoționat al Simonei Gherghe după ce Alessandra Stoicescu a născut! ”Știu cât de mult ți-ai dorit acest copil și Dumnezeu te-a binecuvântat cu o fetiță”



Citește și:

7 pași pentru a obține un bronz frumos și sănătos

Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”

IMAGINI INTERZISE cardiacilor! Viviana Sposub, cu SÂNII la vedere în cel mai SEXY top! Vedeta a băgat în boală toţi bărbaţii!

Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta

Care a fost, de fapt, motivul pentru care Alexandru Ciucu a divorțat de prima soție, înainte de a o cunoaște pe Alina Sorescu: „A fost un impuls de moment”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

„Există viață și după moarte”. Ipostaza surprinzătoare în care a apărut Ștefan, la scurt timp după despărțirea de Catinca! Nimeni nu se aștepta să-l vadă așa pe fostul concurent de la „Casa iubirii”

„Ei i-a plăcut viața, el a stat acasă ca prostu'” Bărbat din Iași, tată a 5 copii, s-a sinucis după ce soția a


Cookies